-->
ASUS & AMD İşbirliği ile Battlefield 4 Oyun Turnuvası Gerçekleştirildi

Oyun tutkunlarını bir araya getiren turnuvada, ödüller sahiplerini buldu. Bilişim çağını oluşturan milyonlarca akıllı cihaz, bilgisayar, tablet, oyun konsolu ve bulut bilişim sunucusu için teknolojiler tasarlayan ve bütünleştiren öncü markalar arasında yer alan AMD, 20 Nisan 2014 Pazar günü, ASUS işbirliğiyle ROG Cup Battlefield 4 oyun turnuvası gerçekleştirdi. 5’er kişiden oluşan 8 takımın katıldığı turnuvanın […]

29.04.2014 | ulasufuk

Oyun tutkunlarını bir araya getiren turnuvada, ödüller sahiplerini buldu.

Bilişim çağını oluşturan milyonlarca akıllı cihaz, bilgisayar, tablet, oyun konsolu ve bulut bilişim sunucusu için teknolojiler tasarlayan ve bütünleştiren öncü markalar arasında yer alan AMD, 20 Nisan 2014 Pazar günü, ASUS işbirliğiyle ROG Cup Battlefield 4 oyun turnuvası gerçekleştirdi. 5’er kişiden oluşan 8 takımın katıldığı turnuvanın sonunda, kazanan takıma birbirinden değerli ödüller verildi. Turnuvanın birincisi Turk Clan takımı olurken, ikinci kazanan ise AlienS e-sports oldu.

ASUS ve AMD, dünyanın en çok oynanan pc oyunlardan olan Battlefield 4 ile turnuvada heyecan dolu dakikalar yaşattı. Beşiktaş’ta bulunan Adeks internet kafe de oyun tutkunlarının bir araya geldiği turnuvada kazanan birinci takıma, ASUS AMD R9 270X Direct Cu II 4 GB ekran kartı, ikinci takıma ise, oyunculara özel ASUS Echelon mikrofonlu kulaklık hediye edildi. Oyuncular tarafından yoğun ilgi gören turnuvanın benzerleri önümüzdeki günlerde artarak devam edecektir.



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!