-->
Aral’dan Toplumsal Sorunlara Eğlenceli Yaklaşım

Eğlence bizim işimiz diyen Aral Kızları sosyal sorunlar için sahalara indi Actifit ve İstanbul Champions işbirliğiyle, bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Kızlar Sahada’ etkinliğinde, futbolun kazanmak ve kaybetmekten başka bir anlamı olduğunu hatırlatmak isteyen kadınlar sahaya çıktı. Aral’ında aralarında bulunduğu toplam otuz takım 27 Nisan tarihinde ITÜ Maslak’ta başlayan turnuvada, yeşil sahalarda pek de alışık olmadığımız görüntüler […]

30.04.2014 | ulasufuk

Eğlence bizim işimiz diyen Aral Kızları sosyal sorunlar için sahalara indi

Actifit ve İstanbul Champions işbirliğiyle, bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Kızlar Sahada’ etkinliğinde, futbolun kazanmak ve kaybetmekten başka bir anlamı olduğunu hatırlatmak isteyen kadınlar sahaya çıktı. Aral’ında aralarında bulunduğu toplam otuz takım 27 Nisan tarihinde ITÜ Maslak’ta başlayan turnuvada, yeşil sahalarda pek de alışık olmadığımız görüntüler yaşanmasına olanak sağladı.

Güçlerini birleştirip takım ruhunu sahaya yansıtan kadınlar, bir yandan sahanın tadını çıkartıp bir yandan da toplumsal sorunlara dikkat çektiler.

Sanal ortamda eğlence denince akla gelen Aral, gerçek hayattaki eğlencede de varım dedi ve kızlar takımı ile sahalara indi. Gerçek antrenmanların yanı sıra PES ve FIFA oyunları ile antrenman yapan Aral Kızları, ilk turda rakiplerini mağlup ederek bir sonraki tura katılmaya hak kazandı.

Eğlence bizim işimiz diyen Aral Pazarlama Müdürü Naomi Barnett Eryiğit, “bu tarz sosyal etkinliklerde olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz, Aral olarak gerekli mesajları verebiliyorsak ne mutlu bize, en iyi sonuç için sahalardayız” diye konuştu.

Topluma katkı sağlarken eğlenen kadınlar,  ekip ruhunu en iyi yansıtan ve en çok bağış toplayan takımlara verilecek hediyeler için de yarışıyor olacaklar. Kızlar Sahada etkinliğinde Türkiye Futbol Federasyonu’nun desteği ile en çok bağış toplayan takıma Milli Takımlar Antrenörü Fatih Tekke ve takım ruhuyla en çok ilham veren ekibe U-19 Milli Takım Teknik Sorumlusu Vedat İnceefe 4 Mayıs Pazar günü antrenman verecek.

Kampanyaya destek vermek için aşağıdaki linki kullanabilir beğenilerinizi gösterebilirsiniz;

http://on.fb.me/1klsNZH

U14 Kızlarımızdan Kadınlara Destek

Sahada unutulmaz anların yaşanacağı turnuvanın bitiş tarihi olan 4 Mayıs’ta; GS- BJK U14 kızlarımız gösteri maçı yapacaklar. TOG ve ÇOÇA’nın yanı sıra ponpon kızlar da harika bir gösteri sergileyecek.

Futbol aracılığıyla kadınları güçlendirmeyi hedefleyen projede tüm seyirci gelirleri ise Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın Hadi Beni Harekete Geçir projesine bağışlanacak. Bu projeyle Eyüp Merkez Ortaokulu’ndaki 700 çocuğun spor imkanlarının iyileştirilmesi ve 2014 Sonbahar dönemi itibariyle de spora başlamaları hedefleniyor. Projede aynı zamanda Kadın Araştırmaları Merkezi aracılığıyla İTÜ ‘de okumakta olan kız çocuklarına burs fonu yaratılacak.

Medya sponsorluğunu Karnaval. com’un üstlendiği turnuvada ikramları; Coca Cola, Banvit ve Papa Johns üstleniyor. Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın sosyal sorumluluk ortağı olduğu Kızlar Sahada projesine, İTÜ Maslak ve Kadın Araştırmaları Merkezi de mekan sponsoru olarak destek oluyor. Organizasyonun video prodüksiyon işleri, çözüm ortağı MonetaProductions tarafından gerçekleştiriliyor. Turnuvada; BeeGoddess, Martı Hotels&Marinas, Çiçek Sepeti, Issimo Home, Shambala da oyunculara ödüller ve sürpriz hediyeler veriyor olacak.

Bu sene turnuvaya katılan takımlar yine çok renkli. Acıbadem Fulya, Acıbadem Maslak, Allianz Sigorta, Amerikan Hastanesi, AMT Group, Aral Game, Aşşk’a Geldik, JogaBonito, Borusan Otomotiv, BP, Eczacıbaşı, Eureko Sigorta, Finansbank, Fighters FC, HDI Sigorta, İstanbul United, İTÜ, Lidyana.com, Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, Neşeli Ayaklar, MUDO, Pfzier, Prolink, ReklamStore, Saran Holding, Stratkom United, TNT Express, Vodafone.

Geçen sene gerçekleştirilen turnuvadan hafızalarda ise annesini destekleyen çocuklar, hayat arkadaşlarının başarısı için tezahürat yapan eşler ve binlerce taraftarın coşkusunun yansıdığı ilginç tribün manzaraları kaldı. Yepyeni sürprizlerle dolu turnuvada, grup maçları 27 Nisan ve 3 Mayıs, final maçları ise 4 Mayıs tarihleri arasında İTÜ Maslak’ta oynanacak.

 

fotoğraf-1



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!