-->
World of Warplanes 1.2 Güncellemesi ile Savaş Görevleri Huzurlarınızda

Wargaming bugün World of Warplanes 1.2 güncellemesinin Rusya’da çıktığını duyurdu. Güncelleme 6 Mart’ta Kuzey Amerika ve Avrupa sunucularında da yayınlanmış olacak. 1.2 güncellemesi,  gereksinimler listesinde yer alan savaş görevlerini tamamladıktan sonra oyunculara çeşitli ödüller verilmesini içeriyor. Ayrıca yenilenmiş savaş sonrası ekranı oyuncuların daha detaylı savaş istatistiklerini görebilmelerine olanak sağlayacak. Kayıt etme ve kayıttan oynatma fonksiyonu […]

05.03.2014 | ulasufuk

Wargaming bugün World of Warplanes 1.2 güncellemesinin Rusya’da çıktığını duyurdu. Güncelleme 6 Mart’ta Kuzey Amerika ve Avrupa sunucularında da yayınlanmış olacak.

1.2 güncellemesi,  gereksinimler listesinde yer alan savaş görevlerini tamamladıktan sonra oyunculara çeşitli ödüller verilmesini içeriyor. Ayrıca yenilenmiş savaş sonrası ekranı oyuncuların daha detaylı savaş istatistiklerini görebilmelerine olanak sağlayacak. Kayıt etme ve kayıttan oynatma fonksiyonu da güncelleme ile gelen diğer yenilikler arasında.

1.2 güncellemesi ile birlikte oyuna dahil edilen yeni fonksiyonların yanı sıra, oyuna yeni başlayan pilotlar, “Kum Havuzu” adlı karşılaşma düzenleyebilen özellik sayesinde, deneyimli pilotlarla rekabet etmeden becerilerini ve taktiklerini geliştirebilme imkânı yakalayacaklar.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!