-->
World of Tanks’in Yapımcı Günlükleri Serisinin İlk Videosu Görücüye Çıktı

Oyuncuların 2014 boyunca World of Tanks’te bulacakları yenilenmiş grafikleri, detaylandırılmış tankları ve daha etkileyici oyun atmosferinin iç yüzünü görecekleri yapımcı günlükleri serisinin ilk videosunu sunuyoruz. Serinin bu ilk videosu, oyunun yenilenen fizik motoruyla birlikte daha etkileşimli hale gelen oyun alanlarını, dinamik süspansiyonları, patlayan namluları ve zarar görebilen küçük parçaları görebilme imkânı sağlıyor  

05.03.2014 | ulasufuk

Oyuncuların 2014 boyunca World of Tanks’te bulacakları yenilenmiş grafikleri, detaylandırılmış tankları ve daha etkileyici oyun atmosferinin iç yüzünü görecekleri yapımcı günlükleri serisinin ilk videosunu sunuyoruz.

Serinin bu ilk videosu, oyunun yenilenen fizik motoruyla birlikte daha etkileşimli hale gelen oyun alanlarını, dinamik süspansiyonları, patlayan namluları ve zarar görebilen küçük parçaları görebilme imkânı sağlıyor

 



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!