-->
The Last of Us Toplam Beş Ödül Kazandı!

Sony PlayStation® Oyunu, Britanya Akademisi Oyun Ödüllerine damgasını vurdu Sadece PlayStation® üzerinde piyasaya sürülen ve eleştirmenlerin büyük beğenisini kazanan kıyamet sonrası hayatta kalma oyunu The Last Of Us™, Britanya Akademisi Oyun Ödülleri törenine toplam on dalda adaylığı ve gecenin en prestijli ödülü 2014’ün En İyi Oyunu dahil olmak üzere kazandığı beş ödül ile damgasını vurdu. Eleştirmenlerin […]

27.03.2014 | ulasufuk

Sony PlayStation® Oyunu, Britanya Akademisi Oyun Ödüllerine damgasını vurdu

Sadece PlayStation® üzerinde piyasaya sürülen ve eleştirmenlerin büyük beğenisini kazanan kıyamet sonrası hayatta kalma oyunu The Last Of Us™, Britanya Akademisi Oyun Ödülleri törenine toplam on dalda adaylığı ve gecenin en prestijli ödülü 2014’ün En İyi Oyunu dahil olmak üzere kazandığı beş ödül ile damgasını vurdu.

Eleştirmenlerin büyük beğenisini kazanan kıyamet sonrası hayatta kalma oyunu The Last Of Us™ Britanya Akademisi Oyun Ödülleri törenine kazandığı beş ödülle damgasını vurdu.

İlk olarak dünya çapında 14 Temmuz’da sadece PlayStation® üzerinde piyasaya sürülen The Last Of Us™, Joel ve Ellie’nin bildiğimiz medeniyetin bir salgın ile yok olmasından 20 yıl sonra verdiği hayatta kalma mücadelesinin hikayesini işliyor. Naughty Dog, sürükleyici konusunu aksiyon, macera ve sarmalayıcı bir kıyamet sonrası ortam ile bir araya getirerek hayatta kalmanın oyundaki her kararın merkezinde olduğu bir dünya sunuyor.

Santa Monica merkezli Naughty Dog’un başyapıtı olan The Last Of Us™, Londra’daki Tobacco Wharf’da düzenlenen Britanya Akademisi Oyun Ödülleri’nde toplam on adaylık ile bu yıl en çok kategoride aday gösterilen oyun oldu. Oyun, aralarında törenin en prestijli ödülü olan 2014’ün En İyi Oyunu ödülünün yanı sıra Hikaye, İşitsel Başarı, Aksiyon ve Macera ve Oyuncu Ödülleri olmak üzere toplam beş ödül aldı.

Naughty Dog Kreatif Direktörü Neil Druckmann duygularını “Böylesi prestijli ödüller ile Akademi’nin takdirini kazanmak bizim için çok büyük bir onur. Şirket olarak bu denli güçlü adaylar arasında en çok adaylık ile ilk sırada yer almaktan memnuniyet duyduk. Bunun üstüne The Last Of Us™’ın geceden beş ödül ile ayrılması ise inanılmaz bir duygu oldu. Oy veren herkese çok teşekkür ederiz. Ekip olarak son derece mutluyuz.” sözleriyle ifade etti.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!