-->
The Last of Us: Complete Edition, PS4 İçin Listelendi

Sony ve Naughy Dog’un 2013 Haziran’da çıkış yapan PS3 hit oyunu The Last of Us İspanyol perakendeci XtraLife tarafından PS4 için listelendi. Çıkış tarihi 19 Haziran olarak gösterilen oyun, “Complete Edition” isimli kutu tasarımı ile sitede boy gösteriyor. XtraLife sitesinde ön sipariş bonusu olarak bir de The Last of Us markalı çanta yer alıyor. Bu hafta […]

31.03.2014 | ulasufuk

Sony ve Naughy Dog’un 2013 Haziran’da çıkış yapan PS3 hit oyunu The Last of Us İspanyol perakendeci XtraLife tarafından PS4 için listelendi.

Çıkış tarihi 19 Haziran olarak gösterilen oyun, “Complete Edition” isimli kutu tasarımı ile sitede boy gösteriyor. XtraLife sitesinde ön sipariş bonusu olarak bir de The Last of Us markalı çanta yer alıyor.

Bu hafta başlarında da PlayStation Türkiye oyun müdürü Sercan Sülün, oyunun gelişmiş grafiklerle bu yaz PlayStation 4’e geleceğini belirtmişti. Sony’den resmi bir açıklamanın henüz gelmediğini de belirtelim.



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!