-->
“The Elder Scrolls Online” İçin Geri Sayım Başladı

Meraklılarının uzun zamandır heyecanla beklediği The Elder Scrolls Online, Bilkom ve Tradeks işbirliği ile raflardaki yerini alacak. 4 Nisan’da satışa sunulacak oyunun beta versiyonlarını deneyen kullanıcılar “kesinlikle oynayın!” mesajını veriyor. Bilkom ve Tradeks, The Elder Scrolls Online’ı tüm dünya ile eş zamanlı olarak 4 Nisan’da oyuncularla buluşturmaya hazırlanıyor. Tutkunlarının geri sayım ile beklediği, Beta versiyonları […]

24.03.2014 | ulasufuk

Meraklılarının uzun zamandır heyecanla beklediği The Elder Scrolls Online, Bilkom ve Tradeks işbirliği ile raflardaki yerini alacak. 4 Nisan’da satışa sunulacak oyunun beta versiyonlarını deneyen kullanıcılar “kesinlikle oynayın!” mesajını veriyor.

Bilkom ve Tradeks, The Elder Scrolls Online’ı tüm dünya ile eş zamanlı olarak 4 Nisan’da oyuncularla buluşturmaya hazırlanıyor. Tutkunlarının geri sayım ile beklediği, Beta versiyonları kullanıcılardan tam not alan oyunda karakterlere, John Cleese, Bill Nighy, Kate Beckinsale, Lynda Carter, Alfred Molina, Michael Gambon, Jennifer Hale, Malcolm McDowell ve Peter Stormare gibi ünlü oyuncular sesleriyle hayat veriyor.

The Elder Scrolls Online hakkında

Oyun dünyasında RPG (Role-Playing Game/ Rol Yapma Oyunu) olarak bilinen, oyuncuların kurgusal bir sahnede karakterlerin rollerini üstlendikleri oyunların şahı olarak gösterilen The Elder Scrolls serisi tek kişilik oyunlarının ardından “The Elder Scrolls Online” ile MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Video Game) türünde yeni bir çıkışa hazırlanıyor.
The Elder Scrolls Online, bu zamana kadar çıkmış The Elder Scrolls oyunlarında görülen haritalardan daha kapsamlı ve daha detaylı bir harita sunacak. Daggefall Covenant, Ebonheart Pact, Aldmeri Dominion isimlerinde 3 farklı gücün yer alacağı The Elder Scrolls Online’da oyuncular birbirinden farklı ırklardan ve sınıflardan birini seçerek olağanüstü bir atmosfere kendilerini bırakacak.

Kesinlikle oynayın!

Meraklılarının geri sayıma başladığı oyun, tüm dünya ile birlikte Türkiye’de de 4 Nisan’da piyasaya çıkacak. Standart paketi 169,99 TL, Imperial Edition paketi 299,99TL, Time Card paketi ise 99,99 TL’den  başlayan tavsiye edilen tüketici fiyatı ile satışa çıkacak olan oyunun, Beta versiyonları kullanıcılardan tam not aldı. Oyunu oynayanlar arasında yer alan Türk kullanıcılara göre, The Elder Scrolls Online’da keyifli bir oyun dünyasına, başarılı grafik ve seslendirmeler eşlik ediyor.

The Elder Scrolls Online’ın oyuncuyu en çok heyecanlandıran ve düşündüren kısmı, karakter yaratımı. Oyunda oynanabilir 10 adet sınıf var. Seçtiğiniz karakterle sıfırdan yarışa başlayıp heyecanlı bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Oyunun en çok artı puan toplayan özelliği oyunu online yaparken aynı zamanda tekil oyunculuğu da kuvvetlendirmesi. Tekil oyunculuk (single player) ve çoklu oyunculuk (multi player) ‘tam anlamıyla dengede’ olarak değerlendiriliyor. Sürükleyici ve tatmin edici bir ana hikayeye sahip olan oyun, bu sayede oynayanları büyüsüne kaptırıyor.

Oyunun işleyişi ve karakter animasyonlarının yanı sıra oyundaki konuşma, saldırı, koşturma, büyü kullanma ve diğer animasyonlar ile dövüşlerin taktikselliği de oyuna artı puan sağlıyor. “Oyunun mekaniksel, sistemsel ve duygusal herşeyi tam” yorumunda bulunan kullanıcılar, Elder Scrolls hayranlarına bu oyunu kesinlikle oynamalarını tavsiye ediyor.

Bilkom ve Tradeks işbirliğiyle The Elder Scrolls Online’ın (PC-MAC) ardından sırasıyla WOLFENSTEIN: The New Order (PC-MAC/PS4/PS3/XBOX ONE/XBOX 360), The Elder Scrolls Online(PS4 / XBOX ONE) ve The Evil Within (PC-MAC/PS4/PS3/XBOX ONE/XBOX 360) oyunları pazara sunulacak.

 

ELDER-SCROLLS-50X70cmPOSTER



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.