-->
Sony PlayStation Gran Turismo6 Yeni Güncellemesiyle Oyunseverlere Daha Çok Seçenek Sunuyor

PlayStation’ın en çok satan Gran Turismo® serisinin yaratıcısı Polyphony Digital Inc, Gran Turismo®6 oyunu için yeni bir güncelleme sunuyor. Güncelleme, PolyPhony’nin vizyonu ve dünyanın dört bir yanına yayılmış çok sayıdaki Gran Turismo hayranından alınan geri bildirimler çerçevesinde GT6™’nın geçirdiği evrimdeki en son halkayı oluşturuyor. 1.05 Güncellemesi ile getirilen ana özellikler, gerçek sürüş simülatörü Gran Turismo®6 tutkunlarına […]

13.03.2014 | ulasufuk

PlayStation’ın en çok satan Gran Turismo® serisinin yaratıcısı Polyphony Digital Inc, Gran Turismo®6 oyunu için yeni bir güncelleme sunuyor. Güncelleme, PolyPhony’nin vizyonu ve dünyanın dört bir yanına yayılmış çok sayıdaki Gran Turismo hayranından alınan geri bildirimler çerçevesinde GT6™’nın geçirdiği evrimdeki en son halkayı oluşturuyor. 1.05 Güncellemesi ile getirilen ana özellikler, gerçek sürüş simülatörü Gran Turismo®6 tutkunlarına heyecanlı anlar yaşatacak.

Açık Lobi’de ek özellikler

Etkinlik Ayarları ekranındaki Oda Ayarları içindeki Yarış Tipi seçeneğine Zamanlı Deneme, Kaymalı Deneme ve Serbest Yarış eklendi.

Araba Seçim Yöntemi, Markaya Göre Filtrele veya Kategoriye Göre Filtrele olarak ayarlı olduğunda dahi Performansa Göre Filtreleme yapılabiliyor.

Hava koşullarının açık olduğu parkurlarda gerçekleştirilen tek markalı yarışlarda “Kartlar” seçilebiliyor.

Oyuncular, bir odaya girmeden önce teyit penceresi üzerinde kural ayarlarını kontrol edebiliyorlar.

Seçilenler için Yalnız Yarışma modunda, oyuncununki dışındaki arabalar çizgi olarak görünüyor.

Çoklu Ekran Uyumluluğu

Başlangıç Tuşu>Seçenekler>Ekran Seçenekleri’ne Çoklu Ekran Ayarları eklendi.

Araba arama

My Home altındaki ARABALAR’ın A bölümüne Araba Arama (Car Search) özelliği eklendi. Oyuncular, Araba Bayileri’nde belirli bir arabayı aramak için istedikleri parametreleri belirleyebiliyorlar.

Farklı Renklerde Yarış Takımı satışları

Yarış Takımı satışları, tam renkli setlerden ayrı renkli setlere dönüştü. Yarış takımlarının bazılarının fiyatı da bu doğrultuda değiştirildi.

Kart Ayarlamaları Seçenekleri genişletildi

Çekiş Kontrolü artık Sürüş Seçenekleri altından ayarlanabiliyor. Eklenen seçenekler arasında Patinaj Geri Kazanım Gücü de bulunuyor.

Makine Ayarları’ndan Fren Dengesi de ayarlanabiliyor. Normal Kartlar’da sadece arka kısım ayarlanabilirken Shifter Kartlar’da ise hem ön hem de arka kısımlar ayarlanabiliyor.

Diğer İyileştirmeler/Ayarlamalar

My Home ekranının üst kısmına ve ödül alma penceresine giriş bonusu aşamasını (arka arkaya 1-5 gün) gösteren bir ikon eklendi.

Araba Ayarları’ndaki Ön/Arka Tork Ayrımı kademeleri 5’ten 1’e indirildi.

Gran Turismo 6 çevrimiçinde olarak açıldığında otomatik güncelleniyor. Bu özelliklerin her biri ile tüm önceki güncellemeler hakkında detaylı bilgi gran-turismo.com üzerindeki çevrimiçi el kılavuzunda yer alıyor.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!