-->
PayByMe Barcelona’daydı

PaybyMe Kart, 24-27 Şubat tarihlerinde Barcelona’da gerçekleştirilen Mobile World Congress’teydi PayByMe, 2009’dan bu yana her yıl düzenlenmekte olan, mobil sektöründe ve dünya çapında önde gelen mobil operatörler, cihaz üreticileri, teknoloji sağlayıcıları, satıcıları ve içerik sahiplerini bir araya getiren dünyanın en büyük mobil konferansı GSMA Mobile World Congress’teydi. Türkiye ve MENA Bölgesi’nden sonra CIS ve Afrika’da […]

06.03.2014 | ulasufuk

PaybyMe Kart, 24-27 Şubat tarihlerinde Barcelona’da gerçekleştirilen Mobile World Congress’teydi

PayByMe, 2009’dan bu yana her yıl düzenlenmekte olan, mobil sektöründe ve dünya çapında önde gelen mobil operatörler, cihaz üreticileri, teknoloji sağlayıcıları, satıcıları ve içerik sahiplerini bir araya getiren dünyanın en büyük mobil konferansı GSMA Mobile World Congress’teydi.

Türkiye ve MENA Bölgesi’nden sonra CIS ve Afrika’da bir numaralı mobil ödeme hizmet sağlayıcısı olma yönünde hızla ilerleyen PayByMe, bu yıl Barcelona’da düzenlenen GSMA Mobile World Congress’e katılarak, amacına yönelik önemli ve olumlu gelişmeler sağlandığına dair bilgiler verdi.

Konferansa katılan PayByMe’nin kurucu ortağı Emre Gürsoy; “2012 ve 2013 yılları içerisinde ödeme servislerimizi MENA bölgesinde yerel operatörlerle yaptığımız iş ortaklıkları ile hayata geçirmiştik.” dedi ve sözlerine şöyle devam etti; “2014 için hedefimiz, Afrika ve CIS bölgesi içinde hali hazırda henüz servis vermediğimiz ülkelerde de ödeme servislerimizi aktif edebilmek. Bunun için de bölgede faaliyet gösteren büyük operatör gruplarıyla başlamış olan görüşmelerimizi, MWC’de sonuçlandırıp el sıkıştık.”

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!