-->
Legend Of Fighters Kapalı Beta Testi Başladı

Sabırsızlıkla beklenen RPG tabanlı aksiyon oyunu Legend Of Fighters kapalı beta testine başladı.  5 gün sürecek kapalı beta testinde herhangi bir oyuncu sayı sınırlaması bulunmaması oldukça sevindirici bir haber. 4 farklı modeldeki sınıfın görevlerle, senaryoyla ve PVP alanlarıyla kıyasıya aksiyona ortak oldukları Legend Of Fighters Türkiye 25 Mart 2014 saat 16:00 itibariyle başladı. Türkiye’de sıradışı […]

26.03.2014 | ulasufuk

Sabırsızlıkla beklenen RPG tabanlı aksiyon oyunu Legend Of Fighters kapalı beta testine başladı.  5 gün sürecek kapalı beta testinde herhangi bir oyuncu sayı sınırlaması bulunmaması oldukça sevindirici bir haber.

4 farklı modeldeki sınıfın görevlerle, senaryoyla ve PVP alanlarıyla kıyasıya aksiyona ortak oldukları Legend Of Fighters Türkiye 25 Mart 2014 saat 16:00 itibariyle başladı. Türkiye’de sıradışı bir model olan LoF, küçükten büyüğe birçok oyuncunun ilgisini çekmeyi başardı.

Amatör ve profesyonel oyuncular yoğun ilgi gösterdiği oyunda 1 vs 1’den 4 vs 4’e kadar birbirleri ile PVP arenasında yapacakları mücadeleler, oyunun en keyif verici noktalarından olacak. Sizde bu heyecana ortak olmak için aşağıdaki adreslerden oyunu indirebilir ve kayıt olabilirsiniz.

Legend of Fighters‘a kayıt olmak için www.lof.com.tr adresine bilgilerinizi bırakmanız ve oyunu indirmeniz  yeterli olacaktır. Oyun ile ilgili tüm gelişmelere Facebook sayfası www.facebook.com/lofturkiye aracılığıylada ulaşabilirsiniz. Legend Of Fighters sitesinden oyunu indirmeyi sakın unutmayın.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz