-->
Legend Of Fighters Kapalı Beta Kayıtları Açıldı

Toyo Games’in yayıncılığını üstlendiği MMO Aksiyon türünde, side-scroll modelindeki oyunu Legend Of Fighters ( www.lof.com.tr ) kapalı beta kayıtlarını açtığını ve 25 Mart Salı günü oyuncular tarafından indirebileceğini açıkladı. Öncelikle Legend Of Fighters’a bir göz atmak gerekirse, özellikle ülkemizde örneği olmayan bir dövüş oyunudur. Eskiden beri aklımızda kalan dövüş oyunlarından farkı, tabanında RPG (rol yapma […]

19.03.2014 | ulasufuk

Toyo Games’in yayıncılığını üstlendiği MMO Aksiyon türünde, side-scroll modelindeki oyunu Legend Of Fighters ( www.lof.com.tr ) kapalı beta kayıtlarını açtığını ve 25 Mart Salı günü oyuncular tarafından indirebileceğini açıkladı.

Öncelikle Legend Of Fighters’a bir göz atmak gerekirse, özellikle ülkemizde örneği olmayan bir dövüş oyunudur. Eskiden beri aklımızda kalan dövüş oyunlarından farkı, tabanında RPG (rol yapma oyunu) özelliklerini barındırmasıdır. Güçlendirme büyüleme parçalama (crafting) sistemi, klan sistemi, görev yapma ve benzersiz PVP özellikleriyle isterseniz bire bir, isterseniz grup halinde arkadaşlarınıza meydan okuyabileceksiniz.

Yayıncı firma olan Toyo Games’in baz aldığı kaliteli oyun ve kaliteli oyuncu düşüncesiyle ilk projeleri olan Legend Of Fighters’ı hayata geçirmiş olacaklar. Hem keyif almak isteyen, hem de profesyonel olarak bilgisayar oyunları ile ilgilenen oyuncuların tamamına hitap etmek istediklerini belirten Toyo Games, önümüzdeki aylarda devasa bir RPG oyun olan Yulgang 2’yide ülkemize getirmeye hazırlanıyor.

Legend Of Fighters’a kayıt olmak için www.lof.com.tr adresini ziyaret etmeniz ve bilgilerinizi bırakmanız yeterli olacaktır.  Oyun ile ilgili tüm gelişmelere Facebook sayfası www.facebook.com/lofturkiye aracılığıylada ulaşabilirsiniz. 25 Mart’ta Legend Of Fighters sitesinden oyunu indirmeyi sakın unutmayın.

 

 

 



Popüler Haberler


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.


Rockstar Games tarafından geliştirilen ve büyük bir merakla beklenen Grand Theft Auto VI’nın resmi fragmanı Aralık 2023’te yayınlandı.