-->
League of Legends 2014 Sezonu Bahar Mevsimi Finali İçin Biletler Satışa Çıktı

6 Nisan Tarihinde Bostancı Gösteri Merkezi’nde Gerçekleşecek League of Legends 2014 Bahar Mevsimi Finali Biletleri Tüm Biletix Gişelerinde ve Biletix İnternet Sayfasında Satışta. League of Legends 2014 Sezonu Bahar Mevsimi Şampiyonu,  6 Nisan’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek muhteşem finalle belirlenecek. Bu organizasyonun coşkusunu yerinde yaşamak için biletler Biletix’te satışa sunuldu. 1-2 Şubat’ta yine Bostancı Gösteri […]

05.03.2014 | ulasufuk

6 Nisan Tarihinde Bostancı Gösteri Merkezi’nde Gerçekleşecek League of Legends 2014 Bahar Mevsimi Finali Biletleri Tüm Biletix Gişelerinde ve Biletix İnternet Sayfasında Satışta.

League of Legends 2014 Sezonu Bahar Mevsimi Şampiyonu,  6 Nisan’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek muhteşem finalle belirlenecek. Bu organizasyonun coşkusunu yerinde yaşamak için biletler Biletix’te satışa sunuldu. 1-2 Şubat’ta yine Bostancı Gösteri Merkezi’nde düzenlenen Kış Mevsimi Finalleri binlerce izleyicinin katılımıyla gerçekleştirilmişti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından resmi sporcu lisansı verilen oyuncuların yarıştığı League of Legends 2014 Bahar Mevsimi Finali, binlerce seyircinin de katılımıyla kıyasıya bir mücadeleye sahne olacak. 6 Nisan tarihinde gerçekleşecek finale, 8 haftalık Bahar Mevsimi ligini ilk 6 sırada bitiren takımlar katılacaklar. Takımlar, şampiyonluk ünvanı için, Bostancı Gösteri Merkezi’ni dolduran League of Legends hayranlarına unutulmaz bir heyecan yaşatacaklar.

Bahar Mevsimi Finali için etkinlik alanının kapıları sabah 09.00’da açılacak ve takımlar arasındaki ilk karşılaşma saat 10.00’da başlayacak. Kış Mevsimi Finali’nde olduğu gibi, Bahar Mevsimi Finali’nde de katılımcıları binlerce sürpriz hediye ve birbirinden renkli cosplayer bekleyecek. Bu unutulmaz final’in biletlerine tüm Biletix gişelerinden ve www.biletix.com’dan ulaşabilirsiniz.

 

__2014_BMF_Biletix_DUYURU

 

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!