-->
İngiltere Oyun Satışları (22 Mart ile Biten Haftada) – PS3

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde geçtiğimiz hafta Sony’nin PS3 konsoluna özgü en çok satılan oyunların listesi açıklandı. Listeye baktığımızda Final Fantasy X/X-2 HD Remaster’ı ilk sırada görürken, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes ikinci, Dark Souls II ise üçüncü sırada yer alıyor. 22 Mart ile biten haftada İngiltere’de PS3 platformunda en çok satan 10 oyuna aşağıdan bakabilirsiniz: 1. Final Fantasy X/X-2 HD […]

25.03.2014 | ulasufuk

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde geçtiğimiz hafta Sony’nin PS3 konsoluna özgü en çok satılan oyunların listesi açıklandı.

Listeye baktığımızda Final Fantasy X/X-2 HD Remaster’ı ilk sırada görürken, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes ikinci, Dark Souls II ise üçüncü sırada yer alıyor.

22 Mart ile biten haftada İngiltere’de PS3 platformunda en çok satan 10 oyuna aşağıdan bakabilirsiniz:

1. Final Fantasy X/X-2 HD Remaster
2. Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
3. Dark Souls II – Bandai Namco
4. South Park: The Stick of Truth – Ubisoft
5. The LEGO Movie Videogame – Warner Bros. Interactive
6. Gran Turismo 6 – Sony
7. GTA V – Take-Two Interactive
8. Thief – Square Enix
9. The Last of Us – Sony
10. Call of Duty: Ghosts – Activision



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!