-->
Diablo III: Reaper of Souls Oyun İnceleme

Ancak Diablo III’ün yeni eklenti paketi ile birlikte bu gereksiz itemler tarih oluyor. Loot 2.0 sistemi sayesinde oyundaki karakterimize uygun eşyalar karşımıza çıkıyor. Genel açıdan baktığımızda Rare itemlerin çıkma ihtimali düşürülmüş olsa da Legandary itemlerin çıkma şansı birazcık daha artmış durumda. Bu özellik sayesinde karşımıza çıkan itemler daha çok karakterimize uygun olacağından çantamız çöp itemlerle […]

31.03.2014 | ulasufuk

Ancak Diablo III’ün yeni eklenti paketi ile birlikte bu gereksiz itemler tarih oluyor. Loot 2.0 sistemi sayesinde oyundaki karakterimize uygun eşyalar karşımıza çıkıyor. Genel açıdan baktığımızda Rare itemlerin çıkma ihtimali düşürülmüş olsa da Legandary itemlerin çıkma şansı birazcık daha artmış durumda. Bu özellik sayesinde karşımıza çıkan itemler daha çok karakterimize uygun olacağından çantamız çöp itemlerle dolmayacak ve item çıkarma işlemi bir eziyet olmaktan çıkacak.
 
Diablo-III-Reaper-Of-Souls-inceleme4
 
Grafiksel ve görsel açısından değerlendirmek gerekirse Diablo 3 gerçekten beklentilerimin üzerinde bir görsel detaya sahip. Bu konuda da bazı eleştiriler duyulmuyor değil. Oyunun çok karanlık olmasından dem vuran yorumculara katılmadığımı belirtmeliyim. Hatta bana göre oyun ne kadar karanlıksa o kadar Diablo’dur. Grafiksel olarak kaplamaların, efektlerin ve detayların gayet göz doldurucu olduğunu belirtmeliyim. Yaratıkların ve etraftaki ateş toplarının yarattığı ambiyans işte Diablo bu dedirtecek cinsten. Elbette ufak hatalar söz konusu ama bunların bir yama ile hallolabileceği gerçeği nedeniyle bahsetmeye gerek bile yok.

Oyuna Adventure Mode adı verilen ve sınırsız şekilde farm yapabileceğiniz bir mod da eklenmiş durumda. Adventure Mode’a giriş yaparken oynamak istediğiniz zorluğu seçiyorsunuz. Oyuna seçtiğiniz zorluk seviyesinde giriş yaptıktan sonra dünya haritasını açıyor. Karşınıza sürekli olarak rastgele senaryolar gelecek ve orada ‘Act I’, ‘Act II’, ‘Act III’, ‘Act IV’ ve ‘Act V’in seçilebildiğini görüyorsunuz, bunlardan istediğiniz birine tıklayarak istediğiniz yere gidebilirsiniz.
 
Diablo-III-Reaper-Of-Souls-inceleme6
 
Artık son sözleri söyleme vakti geldi. Diablo III: Reaper of Souls objektiflikten uzaklaşmam gerekirse grafiksel ve görsel olarak beklentilerimi tamamıyla karşıladığını belirtmeliyim. Özellikle o mükemmel sinematikler off off. Ses ve müzikler ise tam anlamıyla Diablo’nun şanına yakışır cinsten. Diablo III: Reaper of Souls sahip olduğu yenilikçi ve geliştirici özellikler sayesinde oldukça başarılı bir geliştirme paketi olmayı başarmış. En başta belirttiğim gibi peki sonuç ne mi oldu? Kesinlikle mükemmel
  



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!