-->
Castlevania: Lords of Shadow 2 Pc İnceleme

İsterseniz biraz da oynayacağımız oyunun oynanış yapısından bahsedelim. Önceki oyunda olduğu gibi tekrardan Dracula olarak bilinen Gabriel Belmont’un kontrolünü ele alacağız. Açık dünya türünde geliştirildiği için yolumuza çıkacak olan her yaratıkla dövüşmek zorundayız. Hiçbirine acımayın, hepsini yok edin. Ana silahımız ise Combat Cross yerine Blood Whip olacak. Blood Whip’i Gabriel kendi kanından yaratarak kullanacak. Ayrıca […]

06.03.2014 | ulasufuk

İsterseniz biraz da oynayacağımız oyunun oynanış yapısından bahsedelim.

Önceki oyunda olduğu gibi tekrardan Dracula olarak bilinen Gabriel Belmont’un kontrolünü ele alacağız. Açık dünya türünde geliştirildiği için yolumuza çıkacak olan her yaratıkla dövüşmek zorundayız. Hiçbirine acımayın, hepsini yok edin. Ana silahımız ise Combat Cross yerine Blood Whip olacak.

Blood Whip’i Gabriel kendi kanından yaratarak kullanacak. Ayrıca Void Sword ve Chaos Claws’ı da Lords of Shadow 2’de kullanabileceğiz. Void Sword ile birlikte düşmanlarımızdan can çalabileceğiz. Bu özellik sayesinde savaş esnasında daha fazla hayatta kalma şansımız olacak.
 
castlevania-lords-of-shadow-2-inceleme3
 
Kameranın kontrolü bizde olacak

Saldırı tipi ilk oyuna benzeyecek yani God of War, Devil My Cry ve Dante’s Inferno tarzında savaşlar yapacağız. Ara sıra bizleri mini bosslar karşılayacak ve bazen büyük bosslarla da savaşacağız. Ayrıca ilk oyunda olmayan, bir sistemi de kullanabileceğiz.

Bu sistem kamerayı yönetmeyi sağlayacak. Kamerayı istediğimiz gibi hareket ettirerek, oyunu daha kolay bir şekilde oynayabileceğiz.
Lords of Shadow 2 ‘nin belki de en iyi yaptığı şeylerden ikisi de sanırım sesler ve müzikler. Oyunun ses efektleri gerçekten de kaliteli ve gerçekçi. Özellikle çatışma anlarındaki başarılı ses ve müzikler ortamın ambiyansını hissetmenizi sağlıyor. Seslendirme olarakta başarılı bir ekiple çalışmanın etkileri hissediliyor. Sesler konusunda belki tek negatif olarak boss seslerinin gerçeklikten uzak olduğunu belirtebilirim.
 
castlevania-lords-of-shadow-2-inceleme4
 
Sonuç olarak Castlevania hayranları, mutlaka alıp oynayacakları bir oyun olmuş.  Şayet Seriye Lords of Shadow’u oynayarak başladıysanız.  Lords of Shadow 2 de çok fazla bir şey beklemeyin,  zira aynı oyunu tekrar oynamış gibi olacaksınız.
 
Advertorial :
 

Playstore‘un Castlevania: Lords of Shadow 2 sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

  



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!