-->
World of Warplanes Elektronik Sporlara Hazırlanıyor

İzleyici modu ve oyunu kaydetme / kayıttan oynatma özellikleri 1.2 güncellemesi ile geliyor. 6 Şubat 2014 – Wargaming bugün uçuş savaşı MMO’su World of Warplanes 1.2 güncellemesinin detaylarını açıkladı. World of Warplanes Global Operasyonlar Direktörü Vlad Belozerov: “Gelecek güncelleme oyun deneyimini arttıracak, oyuna derinlik ve konfor aşılayacak” dedi ve sözlerine şöyle devam etti: Hedefimiz World […]

07.02.2014 | ulasufuk

İzleyici modu ve oyunu kaydetme / kayıttan oynatma özellikleri 1.2 güncellemesi ile geliyor.

6 Şubat 2014 – Wargaming bugün uçuş savaşı MMO’su World of Warplanes 1.2 güncellemesinin detaylarını açıkladı.

World of Warplanes Global Operasyonlar Direktörü Vlad Belozerov: “Gelecek güncelleme oyun deneyimini arttıracak, oyuna derinlik ve konfor aşılayacak” dedi ve sözlerine şöyle devam etti: Hedefimiz World of Warplanes’in hem canlı izlenirken heyecan vermesi, hem de oynanırken tatmin edici olmasıdır. Gerek normal, gerek profesyonal oyuncu olsun”.

İzleme modunun da bir parçası olduğu geliştirilmiş kamera efektleri, canlı yayın akışını kolaylaştıracak, World of Warplanes çevrimiçi turnuvalarının izlenişini daha heyecanlı kılacak.

Oyunun artan rekabetçi öğeleri ile birlikte 1.2 güncellemesi ayrıntılı savaş sonrası istatistiklerini sunacak. Oyuncular bu sayede daha verimli bir şekilde oyun stratejilerini ve becerilerini geliştirebilme imkanı yakalayacaklar. Oyuncular, sunucuya aşırı kullanıcı yüklenmesi ile doğabilecek olası yavaşlık ve gecikme sorunlarıyla asla karşılaşmayacak.

1.2 güncellemesi ile oyuna dahil olan yeni Savaş Görev Sistemi ile pilotlar çevrimiçi etkinliklere katılacak, savaş görevlerini yerine getirecek ve ekstra ödülleri kazanabilmek için için kıyasıya bir mücadelenin içine girecekler.

Assetler: ftp://ftpplus.wargaming.net/WoWP_Assets_Update_1.2_Announcement.zip

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!