-->
World of Tanks’de Tüm Uluslar “Uluslar Savaşı”nda Kozlarını Paylaşacak

8.11 güncellemesi ile ‘’Yüzleşme’’ haritası sahnede! 11 Şubat 2014 – Wargaming bugün World of Tanks 8.11 güncellemesinin Avrupa ve Rusya’da çıktığını duyurdu. Asya’lı oyunseverler yeni oyun modu ve savaş arenalarına 12 Şubat’ta, Kuzey Amerika ve Güney Kore’deki oyunseverler ise 13 Şubat’ta kavuşacaklar. Çin ve Japon tankları dışındaki tüm aşamalardaki eşitlenmiş ağırlığa sahip zırhlılar için mevcut […]

11.02.2014 | ulasufuk

8.11 güncellemesi ile ‘’Yüzleşme’’ haritası sahnede!

11 Şubat 2014 – Wargaming bugün World of Tanks 8.11 güncellemesinin Avrupa ve Rusya’da çıktığını duyurdu. Asya’lı oyunseverler yeni oyun modu ve savaş arenalarına 12 Şubat’ta, Kuzey Amerika ve Güney Kore’deki oyunseverler ise 13 Şubat’ta kavuşacaklar.

Çin ve Japon tankları dışındaki tüm aşamalardaki eşitlenmiş ağırlığa sahip zırhlılar için mevcut olan yeni deneysel savaş modu Yüzleşme sayesinde farklı ülkelerin özel zırhlıları, rakip takımın farklı ülkelerdeki zırhlıları ile karşı karşıya gelebilecek. Yeni deneysel oyun modu olarak sunulan Yüzleşme, henüz dengeleme sürecine girmemiş durumda.

Bunun yanısıra 8.11 güncellemesi, Avrupa dekorundaki yeni kış haritası “Kasırga”yı, Himmelsdorf haritasının kış versiyonu olan “Himmelsdorf’da Kış” haritasını, son olarak yağışlı ve ateşli olarak yenilenmiş “Ruinberg Yanıyor” adlı haritayı da içerecek.

 

BASIN BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!