-->
World of Tanks: Xbox 360 Edition, Xbox Live Gold Sahiplerine Ücretsiz

Xbox 360 için özel olarak geliştirilen World of Tanks: Xbox 360 Edition, markanın en belirgin özelliği olan takım tabanlı taktik online tank savaşını, tamamen ücretsiz olarak dünyanın her yerinden milyonlarca Xbox Live oyuncusunun ayağına seriyor. Wargaming West (eski adıyla Day1 Stüdyoları) tarafından geliştirilen ve Microsoft tarafından yayınlanan World of Tanks: Xbox 360 Edition, Xbox Live […]

04.02.2014 | ulasufuk

Xbox 360 için özel olarak geliştirilen World of Tanks: Xbox 360 Edition, markanın en belirgin özelliği olan takım tabanlı taktik online tank savaşını, tamamen ücretsiz olarak dünyanın her yerinden milyonlarca Xbox Live oyuncusunun ayağına seriyor.

Wargaming West (eski adıyla Day1 Stüdyoları) tarafından geliştirilen ve Microsoft tarafından yayınlanan World of Tanks: Xbox 360 Edition, Xbox Live Gold hesap sahipleri tarafından ücretsiz olarak oynanabilecek. Diğer tüm Xbox Live hesap sahipleri de oyunu 7 gün boyunca deneyebilecekler.

World of Tanks: Xbox 360 Edition, yenilenmiş kontrollere, eşleştirme özelliklerine ve yenilenmiş bir arayüze sahip; oyun ayrıca Xbox 360’ın tüm teknolojik nimetlerinden ve çevrimiçi özelliklerinden de faydalanıyor. World of Tanks: Xbox 360 Edition ayrıca premium tanklar, ekipmanlar ve premium hesaplar gibi deneyim puanlarını ve oyun içi para değerini artıracak oyun içi satın alım özelliklerini de içerecek.

Başlangıçta World of Tanks: Xbox 360 Edition üç ayrı ülkenin (Birleşik Devletler, Almanya ve Birleşik Krallık) 100’den fazla sembol tankını içerecek. Oyun ayrıca yakın gelecekte indirilebilir olacak yeni içeriklerle yeni tanklara, ülkelere, hatta fazlasına sahip olacak.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!