-->
Titanfall Beta İnceleme

İşte işin en eğlenceli tarafına geliyoruz. Oyun içerisinde herkesin kendine ait bir Titan’ı oluyor ve bu Titan oyun başladıktan sonra geri saymaya başlıyor. Geri sayım başladığında tek yapmanız gereken gerçek bir askermiş gibi, sanki ortada asla bir Titan olmayacakmış gibi savaşmanız. Zamanı geldiğinden telsizden Titan’ınızın hazır olduğuna dair uyarı geliyor,  yanına gidip E tuşuna basarak […]

19.02.2014 | ulasufuk

İşte işin en eğlenceli tarafına geliyoruz. Oyun içerisinde herkesin kendine ait bir Titan’ı oluyor ve bu Titan oyun başladıktan sonra geri saymaya başlıyor. Geri sayım başladığında tek yapmanız gereken gerçek bir askermiş gibi, sanki ortada asla bir Titan olmayacakmış gibi savaşmanız. Zamanı geldiğinden telsizden Titan’ınızın hazır olduğuna dair uyarı geliyor,  yanına gidip E tuşuna basarak içine girebiliyorsunuz.
 
Titanfall-Beta-İnceleme3
 
Titanfall’ın bizlere verdiği tüm bu özellikler işte bir de oyun dengesi ile birleşince muazzam bir olay ortaya koymuş. Ne Titanlar çok güçlü, ne de siz. Bir oyunu Pilot olarak da bitirebilir, sırf Titan üzerinde de bitirebilirsiniz. En başta ilk Titan gördüğünüzde yaşadığınız korkuyu, inanın ilk Titan indirişinizden sonra bir daha yaşamayacaksınız ve oyun sizler için oradan sonra başlayacak.

Gelelim oyunumuzun grafiksel değerlendirmesine. Oyunun grafikleri için pek yorum yapmak istemiyorum, çünkü beta durumunda olduğu için grafiklerde bazı sıkıntılar mevcut olsada Açıkçası artık grafik dünyasının geldiği noktada Titanfall grafik motoru ile biraz eski kalmışa benziyor. Patlama efektleri, çevre tasarımları başarılı olsa da oyunun hayranları bu grafiklerden çok daha fazlasını bekliyordu.
 
Titanfall-Beta-İnceleme4
 
Son olarak oynanış değerlendirmesi yapacak olursam Titanfall’un betasını oynarken, şimdiye kadar hiç bu kadar eğlenmemiştim pc başından uzun süreler kalkamadım. Ne yapın edin Titanfall betasını muhakkak deneyin.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!