-->
Thief Piyasaya Çıkmaya Hazır

Haberi Kutlamak İçin Gözlerinizi Thief – 101 Fragmanı İle Şenlendirin Yanlış duymadınız; Eidos-Montréal’den THIEF™ çoğaltıma yollandı ve bu ayın ileriki günlerinde tüm Usta Hırsızların ellerine ulaşmış olacak. Bu haberi kutlamak için THIEF hakkında bilmeniz gereken herşeyi anlatan yepyeni THIEF – 101 FRAGMANI’nı yayınlıyoruz. “Beklenen an geldi, Thief çoğaltım aşamasına geçti. Serinin hayranlarının Thief’e yeniden aşık […]

04.02.2014 | ulasufuk

Haberi Kutlamak İçin Gözlerinizi Thief – 101 Fragmanı İle Şenlendirin

Yanlış duymadınız; Eidos-Montréal’den THIEF™ çoğaltıma yollandı ve bu ayın ileriki günlerinde tüm Usta Hırsızların ellerine ulaşmış olacak. Bu haberi kutlamak için THIEF hakkında bilmeniz gereken herşeyi anlatan yepyeni THIEF – 101 FRAGMANI’nı yayınlıyoruz.

“Beklenen an geldi, Thief çoğaltım aşamasına geçti. Serinin hayranlarının Thief’e yeniden aşık olacakları, yeni oyuncuların da bunca patırtının sebebini keşfedecekleri zaman yaklaşıyor” diyor Yapımcı Stephane Roy. “Thief gizlilik türünün fikir babalarından biri; böylesine sevilen bir seri üzerinde çalışma fırsatı bulduğumuz için büyük onur duyuyor ve gururla söyleyebiliyoruz ki; Garrett, Usta Hırsız, geri döndü.”

THIEF, Eidos-Montréal’in ikinci oyunu. İlk oyun olan DEUS EX: HUMAN REVOLUTION da klasik ve son derece başarılı bir seriye yeniden can vermişti. Bu her ne kadar kolay bir iş olmasa da bunu bir kez daha yapmayı başardılar!

Bugün yayınlanan yeni THIEF 101 fragmanı oyunun ana hikayesi, ana karakterleri, ana oynanış unsurları ve ana özellikleri ile ilgili önemli bilgiler veriyor (ki bunlar arasında ana karakterin ANAhtara ihtiyaç duymayan bir Usta Hırsız olduğu bilgisi de var).

 

THIEF Windows PC, PlayStation®3, PlayStation®4, Xbox 360 ve Xbox One için tüm Avrupa ve PAL bölgelerinde 28 Şubat 2014 tarihinde piyasada olacak.



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!