-->
‘THIEF ile Dolu 17 Dakikanın Keyfini Çıkarın’

Square Enix® ve büyük başarıya imza atan Deus Ex: Human Revolution®’ın arkasındaki ödüllü stüdyo Eidos-Montréal™ bugün oyuncuların THIEF™’te görmeyi bekleyebilecekleri etkileyici ortamları ve dinamik oynanış tarzını gözler önüne seren 17 dakikalık oyun içi videosunu yayınlandı. Bu kısa geçiş görevi, oyunun başındaki öğreti kısmının hemen ardından başlıyor. Garrett korkunç derecede ters giden bir soygunun ardından Stonemarket […]

18.02.2014 | ulasufuk

Square Enix® ve büyük başarıya imza atan Deus Ex: Human Revolution®’ın arkasındaki ödüllü stüdyo Eidos-Montréal™ bugün oyuncuların THIEF™’te görmeyi bekleyebilecekleri etkileyici ortamları ve dinamik oynanış tarzını gözler önüne seren 17 dakikalık oyun içi videosunu yayınlandı.

Bu kısa geçiş görevi, oyunun başındaki öğreti kısmının hemen ardından başlıyor. Garrett korkunç derecede ters giden bir soygunun ardından Stonemarket Saat Kulesi’ndeki saklanma yerine ulaşmaya çalışmaktadır. Yol üstünde bir kuyumcu mağazasına rastlar. Garrett’in kim olduğunu bildiğinize göre (Usta Hırsız) neler olacağını da tahmin edebilirsiniz… Garrett kendine engel olamaz; içeri girmek ve o parıltılı şeylerden çalmak zorundadır.

Oyunun bu kısmını paylaşmayı seçmemizin sebebi, ana hikayenin herhangi bir sürprizini bozmadan oyunun güçlü yanlarını gösterebilmemizi sağlıyor olmasıydı. Oynanış videosuna ek olarak THIEF Community blogunda Pazarlama Koordinatörü Jean-Philippe Chicoine’in verdiği röportajı da okuyabilirsiniz.

THIEF, 28 Şubat 2014 tarihinde tüm Avrupa ve PAL bölgelerinde, Windows PC, PlayStation®3, PlayStation®4, Xbox 360 ve Xbox One için piyasada olacak.

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!