-->
Razer Game Booster Yazılımı Ile Oyun Kayıtlarınız Otomatik Olarak Bulut Sunucusunda Saklanacak

Razer’ın Save Game Manager Özelliği Sayesinde Oyun Verilerinizi Asla Kaybetmeyeceksiniz  Eğlence donanımı ve yazılımı alanında dünya lideri olan Razer™ bugün Razer Game Booster’ın yeni özelliğini duyurdu; yazılım binlerce oyun için oyun kayıtlarını ve ayarlarını bulut sunucusunda saklayacak. Razer Game Booster’ın Save Game Manager özelliğinin beta versiyonu oyuncuların oyun kayıtlarını Dropbox’ta yedekleyecek. Programın tam versiyonunda diğer […]

28.02.2014 | ulasufuk

Razer’ın Save Game Manager Özelliği Sayesinde Oyun Verilerinizi Asla Kaybetmeyeceksiniz 

Eğlence donanımı ve yazılımı alanında dünya lideri olan Razer™ bugün Razer Game Booster’ın yeni özelliğini duyurdu; yazılım binlerce oyun için oyun kayıtlarını ve ayarlarını bulut sunucusunda saklayacak.

Razer Game Booster’ın Save Game Manager özelliğinin beta versiyonu oyuncuların oyun kayıtlarını Dropbox’ta yedekleyecek. Programın tam versiyonunda diğer bulut depolama servisleri de sunulacak.

Save Game Manager kayıt dosyalarını bilgisayarda tutan oyunlarla tam uyumlu olacak ve 2,000’den fazla oyun için de tamamen otomatik yedekleme hizmeti sunacak. Desteklenen oyunların listesi yeni oyunlar çıktıkça Razer’In yazılım mühendisliği ekibi tarafından sürekli olarak güncellenecek ve oyuncular da kendileri oyun ekleyerek desteklenen tüm oyunların Save Game Manager ile çalışmasını sağlayabilecekler

“Oyuncu camiasının oyun deneyimlerini geliştirmek için durmaksızın çalışıyoruz,” diyor Razer kurucu ortağı, CEO ve yaratım direktörü Min-Liang Tan. “Oyunların zevkini kayıt dosyalarını veya ayarları kaybetmek kadar oyunun zevkini kaçırabilen çok az şey var. Umuyoruz ki bu tür hayal kırıklıklarını ortadan kaldıracağız ve oyun bilgilerini kaybetmeyi sorun olmaktan tamamen çıkaracağız.”

Razer Game Booster Hakkında: Razer’ın ücretsiz Game Booster yazılımı performans geliştirici uygulamalara, kayıt dosyası yedekleyiciye ve ekran görüntüsü yakalama araçlarına sahip olan, kullanımı kolay bir oyun çalıştırıcıdır.

Game Booster: Oyunlarınızın ve PC’nizin ömrünü arttırın.

• Oyun oynarken gereksiz işlemleri ve uygulamaları otomatik olarak kapatıp, oyundan çıktığınızda tekrar çalıştırarak sisteminizin performansını maksimuma çıkarır ve daha yüksek FPS değerleri elde etmenizi sağlar
• Oyun performansını en üst seviyeye çıkarmak için PC’nizin ayarlarını iyileştirir
• Bileşenlerinizin en yeni sürücülerini takip eder, böylece sisteminiz daima güncel kalır
• Disklerinizdeki parçalarını birleştirir, daha hızlı yükleme için oyun klasörlerine öncelik verir ve daha rahat bir oynanış için sistem verimliliğini arttırır.

Save Game Manager: Artık oyun kayıtlarınızı asla kaybetmeyeceksiniz.

• Oyunda kayıt yaptığınızda, kayıt dosyalarının yedeğini otomatik olarak favori bulut depolama servisine kaydeder. Unutmayın, kaybettiğiniz kayıt dosyaları kendiliğinden ortaya çıkmaz!
• Oyun ayarlarını bulut sunucusunda saklar, böylece çözünürlükleri, anti-aliasing çarpanlarını ve filtreleme ayrıntılarını hatırlamanıza gerek kalmaz.
• Güvenlik açısından dilediğiniz sayıda kayıt dosyasını ücretsiz olarak senkronize eder.

Game Launcher: Gelişmiş PC oyunculuğuna hazır olun.

• Kolayca erişebilmeniz için tüm oyun kütüphanenize kataloglar ve komuta merkezi şeklinde kullanımınıza sunar.
• PC’nizi tarayarak oyunlarınızı bulur, parmağınızı bile oynatmanıza gerek bırakmadan koleksiyonunuzu günceller.
Screen Capture Gallery: En iyi oyun anlarınızı ölümsüzleştirin.
• Ayarlanabilir kısayol tuşu sayesinde en güzel anlarınızı HD kalitesinde yakalayın.
• İstenmeyen filigranlar olmadan istediğiniz uzunlukta video kaydedin.
• Oyun rehberlerinizi ve galibiyet serilerinizi birkaç tıklamayla paylaşabilir, Facebook ve YouTube üzerinden herkese gösterebilirsiniz.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!