-->
League of Legends RP Paketleri Ocak Ayına Damgasını Vurdu

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore’da, League of Legends rüzgârı esiyor. Dünyada en çok oynanan oyun olan League of Legends, Playstore’da satılan 3 özel RP paketiyle Ocak ayının en çok satanlar listesinde ilk sıraya yerleşti. Oyunseverler League of Legends RP paketlerinin ardından en çok Football Manager 2014 ve Battlefield 4 oyunlarını satın aldılar. TTNET’in dijital oyun […]

07.02.2014 | ulasufuk

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore’da, League of Legends rüzgârı esiyor. Dünyada en çok oynanan oyun olan League of Legends, Playstore’da satılan 3 özel RP paketiyle Ocak ayının en çok satanlar listesinde ilk sıraya yerleşti. Oyunseverler League of Legends RP paketlerinin ardından en çok Football Manager 2014 ve Battlefield 4 oyunlarını satın aldılar.

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, en çok satan oyunlar listelerini yayınlayarak Türk oyunseverlerin tercihlerini gözler önüne sermeye devam ediyor. Playstore’da geçtiğimiz Ocak ayında en çok satan oyunlar da açıklandı.

Playstore’da 2014 yılının ilk ayına dünyaca ünlü oyun League of Legends damgasını vurdu. Üç özel RP paketi ile Playstore’da yerini alan efsane oyun, Ocak ayı satış listesinde zirveye çıktı.

League of Legends’ın ardından ilk üç sırada yer alan diğer oyunlarda da sürpriz yaşanmadı. Playstore’da 2013 yılının en çok satan oyunu olan Football Manager 2014, Ocak ayında bu kez ikincilik koltuğuna oturdu. Bir başka popüler oyun Battlefield 4 ise en çok satan üçüncü oyun oldu. 

Futbol oyunlarını çok seven Türk oyuncular, Football Manager 2014 ile birlikte FIFA 14 oyununa da büyük ilgi gösterdiler. Çıktığı günden bu yana Playstore’un gözde oyunları arasında bulunan FIFA 14, Ocak ayının en çok satan dördüncü oyunu oldu.  Bir diğer futbol oyunu olan PES 2014 de listede hızlı bir şekilde yükseldi ve en çok satan beşinci oyun unvanını elde etti.

Playstore’da Ocak ayında en çok satan ilk 10 oyun listesinde efsanevi Assassin’s Creed serisinden iki farklı oyunun yer alması dikkat çekti.  Her yeni oyunuyla satış rekorları kıran Call of Duty serisinin son macerası Call of Duty: Ghost, dünyanın en sevilen oyun serilerinden Metal Gear’ın saf aksiyon türündeki başarılı oyunu Metal Gear Rising: Revengeance ile benzersiz bir aksiyon oyunu deneyimi sunan Castlevania: Lords of Shadow – Ultimate Edition, Ocak ayının en çok satan diğer oyunları oldular .


Ocak ayında Playstore’da en çok satın alınan 10 oyun

1. League of Legends
2. Football Manager 2014
3. Battlefield 4
4. FIFA 14
5. PES 2014
6. Assassin’s Creed IV: Black Flag
7. Call of Duty: Ghost
8. Metal Gear Rising: Revengeance
9. Assassin’s Creed: Liberation HD
10. Castlevania: Lords of Shadow – Ultimate Edition

Playstore’daki yeni oyunları ve kampanyaları kaçırmamak için Playstore’un resmi Facebook ve Twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ

 

 



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!