-->
Dünya Çapındaki Playstation 4 Satışları 5,3 Milyon Adetiaştı

Oyun dünyasında büyük heyecan yaratan PlayStation 4, dünyada satış rekorları kırıyor. ABD’de Ocak ayının en çok satan oyun konsolu olan sistemin dünya çapında satış rakamları 5,3 milyon adetiaştı. PlayStation 4 yeni nesil eğlence konsolunun dünya çapındaki satışlarının 8 Şubat 2014 (Japonya Standart Saati) tarihi itibariyle 5,3 milyon adeti aştığını ve güçlü bir büyüme ve ivme sergilemeye […]

20.02.2014 | ulasufuk

Oyun dünyasında büyük heyecan yaratan PlayStation 4, dünyada satış rekorları kırıyor. ABD’de Ocak ayının en çok satan oyun konsolu olan sistemin dünya çapında satış rakamları 5,3 milyon adetiaştı.

PlayStation 4 yeni nesil eğlence konsolunun dünya çapındaki satışlarının 8 Şubat 2014 (Japonya Standart Saati) tarihi itibariyle 5,3 milyon adeti aştığını ve güçlü bir büyüme ve ivme sergilemeye devam ettiğini açıkladı.

Sony Computer Entertainment Inc. Başkan ve Grup CEO’su Andrew House konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Dünyanın dört bir yanından bu kadar çok müşterimizin tatil dönemi boyunca ve sonrasında oyun oynamak için en iyi konsol olarak PS4’ü seçmeye devam etmesinden büyük bir heyecan duydum. NPD Group’un en son verilerine göre, PS4’ün Amerika Birleşik Devletleri’nde Ocak ayının en çok satan konsolu oldu. PS4 sisteminin kazandığı ivme gitgide güçlenmeye devam ediyor.



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!