-->
Digiturk, GameMax ile Oyun Dünyasına Merhaba Diyor

Dijital televizyon yayıncılığında sahip olduğu zengin içerik ve güçlü teknolojik altyapı ile üyelerine geniş bir eğlence yelpazesi sunan Digiturk, bu alandaki gücünü ve deneyimini eğlencenin farklı alanlarına taşıyor. Üyelerini farklı eğlence seçenekleriyle buluşturan Digiturk, hizmete giren yeni platformu GameMax ile oyun severlere yeni bir eğlence alanı oluşturuyor. Digiturk, bir eğlence platformu olarak, eğlencenin farklı boyutlarında […]

04.02.2014 | ulasufuk

Dijital televizyon yayıncılığında sahip olduğu zengin içerik ve güçlü teknolojik altyapı ile üyelerine geniş bir eğlence yelpazesi sunan Digiturk, bu alandaki gücünü ve deneyimini eğlencenin farklı alanlarına taşıyor. Üyelerini farklı eğlence seçenekleriyle buluşturan Digiturk, hizmete giren yeni platformu GameMax ile oyun severlere yeni bir eğlence alanı oluşturuyor.

Digiturk, bir eğlence platformu olarak, eğlencenin farklı boyutlarında yer alma vizyonuyla kurduğu GameMax ile televizyon dışında da keyif ve eğlencenin adresi olma yolunda ilk adımını atmış olacak. Türkiye’de iletişim ve eğlence denildiği zaman akla gelen ilk markalardan biri olan Digiturk, dünyanın önde gelen oyunlarının yer aldığı GameMax ile 15 yıllık eğlence deneyimi ile oyun severleri sevilen oyunlarla buluşturmayı hedefliyor.

Digiturk İş Geliştirme ve Stratejiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ayşe Ufuk Ağar, 15 yıldır evlerde ve işyerlerinde zengin bir eğlence deneyimi sunan Digiturk’ün bu yetkinliğini  TV dışı platformlara taşımasının önemli bir adım olduğunu belirterek, Digiturk’ün oyun tutkunlarına alternatif ve farklı bir mecra sunacağını söyledi. Digiturk GameMax’in tüm kullanıcılara açık bir oyun platformu olduğunu söyleyen Ağar, “Digiturk bir iletişim ve eğlence markası. Türkiye’de iletişim ve eğlence denildiği zaman akla gelen ilk markalardan biri… Bu projeyle birlikte oyun oynamaya yönelik eğlence kavramını da Digiturk’ün etki alanına dahil etmeyi hedefliyoruz. Oyun severler için birçok farklı oyuna ulaşabilecekleri bir mecra oluşturduk.” dedi.

Türk oyuncular Dünyaca ünlü oyunlarla buluşuyor

Digiturk dünyanın önde gelen yayıncılarıyla kurduğu stratejik ortaklıklar sayesinde, Türk oyuncuları bugüne dek ulaşamadıkları birçok kaliteli oyunlaGameMax platformunda bir araya getirmeyi hedefliyor.

Herkese açık, ücretsiz oyun platformu

Digiturk üyesi olan veya olmayan tüm kullanıcılara açık bir oyun platformu olan Digiturk GameMax’te kullanıcılar, oyunların kendi sitelerine yönlendirmelerini bulabilecek. Dileyen herkesin kullanabildiği platform üzerinden oyunlara ücretsiz ve Türkçe olarak erişilebilecek. Digiturk GameMax’te takip eden dönemde oyun sayısının ve çeşitliliğinin artması hedefleniyor. GameMax oyun portalına www.digiturkplay.com.tr/gamemax adresinden ulaşılabilecek. Ayrıca, www.digiturk.com.tr, www.ligtv.com.tr ve www.digiturkplay.com.tr sitelerinde de GameMax’e yönlendirmeler yer alıyor.

Başlangıçta 3 adet yüksek kaliteli oyun

Oyun seçiminde başlangıç için özellikle Türk oyuncularının en sevdiği iki tür olan FPS (First Person Shooter) ve RPG (Role Playing Game) türleri tercih edildi. Dünyaca ünlü yayıncılar olan DAO ve Perfect World firmaları ile yapılan anlaşmalar sonrasında kullanıcılara, MMO-RPG (Massive Multiplayer Online – Role Playing Game) türünde oyunlar olan, Dungeons & Dragons® – NeverwinterTM ve The Lost Titans ile MMO-FPS (Massive Multiplayer Online – First Person Shooter) türünde bir oyun olan Elite Forces sunuluyor.

Dungeons&Dragons® – NeverwinterTM:

Oyuncular, Dungeons & Dragons evreninde oynanan Neverwinter şehrinde karakterlerini yaratıp kendilerine yeni bir dünya kuracaklar. Unutulmuş Diyarlar evreninin en sevilen şehirlerinden biri olan Neverwinter’da, oyuncuların oynayabileceği 11 ırk ve 6 sınıf bulunuyor. Neverwinter, RPG türündeki en kaliteli Türkçe oyunlardan biri.

Elite Forces:

16 harita, 30 silah ve 66 ekipmanla, dolu dolu bir Türkçe FPS oyunu geliyor! Elite Forces her yaştan insanın zevkle oynayabileceği aksiyon dozu oldukça yüksek bir FPS oyunu. Oyunda her FPS oyuncusuna hitap edebilecek birbirinden zevkli tam 7 oyun modu bulunuyor. Bu modlarda oyuncular, hem insanlara hem de yaratıklara karşı savaşacak.

The Lost Titans:

Tarayıcı tabanlı bir devasa online rol yapma oyunu (MMO-RPG) olan The Lost Titans, hiçbir kurulum gerektirmeyen, internet tarayıcınızdan kolayca oynayabileceğiniz %100 Türkçe bir oyun. Efsanevi titan Ophion’a karşı verecekleri mücadelede Işığın Şehri’ni korumak ve bu şehrin koruyucusu Hyperion’ın ruhunu kurtarmak için girişecekleri savaşta oyuncuları birbirinden zorlu düşmanlar ve görevler bekliyor. The Lost Titans, RPG sevenlerin yeni gözdesi olacak.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!