-->
2013 Yılına Futbol Oyunları Damga Vurdu

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, 2013 yılında Türkiye’nin dört bir yanından oyunseverlerin buluşma noktası oldu. Playstore’da 100’den fazla oyun dünyayla aynı anda satışa sunulurken, oyunseverler en çok futbol oyunlarını tercih etti. Playstore yıl boyunca yaptığı kampanyalarla, kişi başına iyi bir oyun bilgisayarı bedeline eşit indirim sağlandı. TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, en popüler oyunları dünyayla […]

03.02.2014 | ulasufuk

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, 2013 yılında Türkiye’nin dört bir yanından oyunseverlerin buluşma noktası oldu. Playstore’da 100’den fazla oyun dünyayla aynı anda satışa sunulurken, oyunseverler en çok futbol oyunlarını tercih etti. Playstore yıl boyunca yaptığı kampanyalarla, kişi başına iyi bir oyun bilgisayarı bedeline eşit indirim sağlandı.

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, en popüler oyunları dünyayla aynı anda satışa sunarak ve yaptığı yüzlerce kampanyayla 2013 yılında oyun pazarına hareketlilik getirdi.

Playstore’da yıl boyunca yayınlanan yüzlerce farklı oyundan futbol oyunları öne çıktı. En çok satılan oyunlar listesinde “Football Manager 2014” ve “FIFA 2014” oyunları başı çekerken, “Battlefield 4”, “Call of Duty Ghosts”, “Simcity”, “Rome 2”, “Crysis 3”, “İstanbul Kıyamet Vakti 6. Yıl Paketi”, “Mount&Blade Warband” ve “Süpercan 2” de diğer popüler oyunlar arasında yer aldı. En çok satan oyunlar kategori olarak incelendiğinde ise Türk oyunseverlerin spor oyunlarıyla beraber first-person shooter (FPS) oyunlarını tercih ettiği görüldü.

100’den fazla oyun dünyayla aynı anda satışa sunuldu

Playstore’un 2013 yılında Cuma günleri yaptığı kampanyalar büyük ilgi gördü. Yıl boyunca en çok Cuma akşamları oyun satıldı.

Oyunseverler, dünyanın en popüler oyunlarını çıktığı anda Playstore’da bulabildiler ve hemen satın alabildiler. 2013 yılında 100’den fazla oyun dünyayla aynı anda satışa sunuldu.

Playstore kampanyalarıyla yıl boyunca kişi başına 5000 TL indirim sağlandı. Bir başka deyişle oyunseverler Playstore’un kampanyalarından faydalanarak iyi bir oyun bilgisayarı bedeline eşit kazanç elde ettiler.

Türkiye’nin en büyük dijital oyun platformu olan Playstore, oyunseverlere toplam 1147 farklı oyun sunarken, bu oyunlardaki 5000’den fazla kahramanla sayısız macera yaşandı.

Playstore 2014 yılında da oyun pazarını büyütmeye, en popüler oyunları dünyayla aynı anda ve uygun ödeme koşullarıyla sunmaya devam edecek.

Playstore’daki yeni oyunları ve kampanyaları kaçırmamak için Playstore’un resmi Facebook ve Twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.

 

Playstore_infografik_2013

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.