-->
Zombiler İçin Dans Vakti!

Türkiye’nin ilk ve tek dijital eğlence merkezi The Game for Big Kids, 2014 yılına harika bir başlangıç yapıyor.  The Game’in en sevilen ve merakla beklenen partisi olan Zombies’ Night Out, üçüncü ayağıyla 1 Şubat Cumartesi gecesi misafirleriyle buluşacak. Yarattığı konsept parti fikirleriyle İstanbul’un en çok dikkat çeken eğlence mekanlarından olan The Game for Big Kids, […]

27.01.2014 | ulasufuk

Türkiye’nin ilk ve tek dijital eğlence merkezi The Game for Big Kids, 2014 yılına harika bir başlangıç yapıyor. 

The Game’in en sevilen ve merakla beklenen partisi olan Zombies’ Night Out, üçüncü ayağıyla 1 Şubat Cumartesi gecesi misafirleriyle buluşacak.

Yarattığı konsept parti fikirleriyle İstanbul’un en çok dikkat çeken eğlence mekanlarından olan The Game for Big Kids, her sene olduğu gibi bu sene de Zombies’ Night Out Party ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. En sevilen alt kültürlerden birisi olan Zombi kültürünün buram buram hissedildiği, yaşayan ölülerin de konu eğlence olunca izin yaptığı unutulmaz bir geceye ev sahipliği yapacak The Game. İçki oyunları, konsepte özel yiyecek ve içecek tasarımları, temaya uygun müzikler ve daha pek çok sürpriz, Zombies’ Night Out Party Part III’te sizlerle olacak. 2014 yılının ilk partisi olma özelliğini taşıyacak olan bu özel gece, yeni yılın en güzel sürprizlerinden birisi olacak kuşkusuz.

Point Hotel Barbaros içerisinde yer alan The Game for Big Kids’te gerçekleşecek olan Zombies’ Night Out Party Part III’e, 18 yaşından büyük bütün misafirler katılabilecek. Üstelik kostümlü olarak gelirseniz, giriş ücreti ödemeden partiye giriş yapabileceksiniz.

1 Şubat Cumartesi gecesi Saat 20:30’da başlayacak bu özel gecede yer almak istiyorsanız kostümünüzü şimdiden hazırlayın ve katılım listesine adınızı yazdırmayı unutmayın.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!