-->
World of Tanks Yeni Oyun Moduyla Huzurlarınızda

Wargaming, bugün World of Tanks 8.11 güncellemesinin detaylarını açıkladı. Oyuncular çok kısa bir süre sonra yeni savaş modu ve savaş arenasına kavuşacaklar. “Bizler her zaman World of Tanks oyuncu topluluğumuzun değerli düşüncelerini her şeyden üstün tuttuk.” diyen World of Tanks’in baş yapımcısı Mike Zhivets sözlerine şöyle devam etti: “Ulusal takımları içeren savaş modu, oldukça uzun […]

24.01.2014 | ulasufuk

Wargaming, bugün World of Tanks 8.11 güncellemesinin detaylarını açıkladı. Oyuncular çok kısa bir süre sonra yeni savaş modu ve savaş arenasına kavuşacaklar.

“Bizler her zaman World of Tanks oyuncu topluluğumuzun değerli düşüncelerini her şeyden üstün tuttuk.” diyen World of Tanks’in baş yapımcısı Mike Zhivets sözlerine şöyle devam etti: “Ulusal takımları içeren savaş modu, oldukça uzun bir süre oyuncularımız tarafından dile getirilen yaygın bir istekti.  Oyuncularımızın bu modu deneyecek olması bizleri çok heyecanlandırıyor.”

Yeni oyun modu Confrontation ile farklı ülkelerin özel zırhlıları, rakip takımın farklı ülkelerdeki zırhlıları ile karşı karşıya gelebilecek.

Bunun yanısıra 8.11 güncellemesi, Avrupa dekorundaki yeni kış haritası Windstorm‘u, Himmelsdorf haritasının kış versiyonunu, son olarak yağışlı ve ateşli olarak yenilenmiş Ruinberg haritasını da içerecek.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!