-->
Ubisoft, 10. Yıldönümüne Özel Far Cry The Wild Expedition Derlemesini Duyurdu

Far Cry Classic, 13 Şubat’ta Bağımsız Oyun Olarak Yayınlanacak Ubisoft Far Cry® serisinin 10. yıldönümünü kutlamak için içinde Far Cry Classic, Far Cry 2, Far Cry 3 and Far Cry 3: Blood Dragon’un bulunduğu Far Cry The Wild Expedition ismindeki derlemenin satışa sunulacağını duyurdu. Derleme Sony PlayStation®3 Computer Entertainment System, Xbox®360 ve PC için 14 […]

10.01.2014 | ulasufuk

Far Cry Classic, 13 Şubat’ta Bağımsız Oyun Olarak Yayınlanacak

Ubisoft Far Cry® serisinin 10. yıldönümünü kutlamak için içinde Far Cry Classic, Far Cry 2, Far Cry 3 and Far Cry 3: Blood Dragon’un bulunduğu Far Cry The Wild Expedition ismindeki derlemenin satışa sunulacağını duyurdu. Derleme Sony PlayStation®3 Computer Entertainment System, Xbox®360 ve PC için 14 Şubat 2014 tarihinde satışa çıkacak.

The Wild Expedition derlemesinde bulunan her bir Far Cry oyunu klasik Far Cry FPS oynanışıyla birleşmiş, oyuncuları saatlerce meşgul edecek benzersiz bir hikaye, muhteşem görsellere sahip açık dünya, orijinal bir anlatım ve akılda kalıcı karakterler sunacak.

Far Cry Classic – Far Cry Classic, ilk Far Cry oyununun en gelişmiş konsol versiyonudur. Doğada geçen bu FPS macerasında kendisini eğitimli paralı askerler tarafından avlanır halde bulan kaptan Jack Carver rolüne bürüneceksiniz. Yenilenmiş HD versiyonunda gözalıcı gerçeklikte bitki örtüleri, gerçek zamanlı gündüz ve gece geçişleri, kullanabileceğiniz sualtı ve uçan araçlar ve çok daha fazlası bulunuyor.

Far Cry 2 – Savaşların harap ettiği Afrika’da bir yandan sıtmayla uğraşırken, diğer yandan hedefinizdeki isim The Jackal’ın peşinde, çatışmanın her iki yanındaki yozlaşmış savaş lordlarıyla anlaşmalar yapacaksınız. Bu versiyonda hem tek kişilik hikaye, hem de Çokluoyuncu bulunmaktadır.

Far Cry 3 – Medeniyet sınırlarının çok ötesinde, şiddet ve ızdırapla yönetilen kanunsuz bir ada bulunuyor. Kendinizi bu adada kafayı yemiş savaş lordları ve yerli asiler arasındaki kanlı çatışmanın ortasında bulacaksınız ve kurtuluşunuz ya uyuşturucu, ya da tabanca namlusu yoluyla olacak. Tek kişilik hikaye, Çokluoyuncu ve İşbirliği modları içermektedir.

Far Cry 3: Blood Dragon – Yıl 2007. Gelecektesiniz. Çavuş Rex Colt: Mark IV Cyber Commando rolündesiniz. Dünya 90’larda meydana gelen bir nükleer savaş sonrasında harap olmuş durumda. Kızı kapın, kötü adamları öldürün ve dünyayı kurtarın. Tek kişilik hikaye içermektedir.  “Eğlenceli aksiyon ve histerik bir hikayeye sahip Far Cry 3: Blood Dragon 80’lerden esinlenen bir canavar.” – Kevin VanOrd, Gamespot.

Ubisoft koleksiyon ürünleri hakkında en yeni haberler için lütfen sayfamızı ziyaret edip beğenin: www.facebook.com/ubicollectibles.

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!