-->
Playstore Hafta Sonu Kampanyaları Hız Kesmiyor

Playstore’dan “Capcom” ve “Square Enix” oyunlarında %75’e varan indirim Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, kaçırılmayacak indirim kampanyalarını oyun tutkunlarına sunmaya devam ediyor.  Playstore’un yeni kampanyası kapsamında “Capcom” ve “Square Enix” oyunlarında %75’e varan indirimler, bu hafta sonu oyunseverleri bekliyor. TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, hafta sonu indirim kampanyalarına bir yenisini […]

17.01.2014 | ulasufuk

Playstore’dan “Capcom” ve “Square Enix” oyunlarında %75’e varan indirim

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, kaçırılmayacak indirim kampanyalarını oyun tutkunlarına sunmaya devam ediyor.  Playstore’un yeni kampanyası kapsamında “Capcom” ve “Square Enix” oyunlarında %75’e varan indirimler, bu hafta sonu oyunseverleri bekliyor.

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, hafta sonu indirim kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Playstore, popüler “Capcom” ve “Square Enix” oyunlarında %75’e varan indirimler ile oyunseverlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Bu kampanya kapsamında; Square Enix oyunlarından Tomb Raider, Hitman Absolution, Deus Ex Human Revolution gibi popüler oyunlar, 20 Ocak tarihine kadar %75’e varan indirimlerle Playstore’da meraklılarını bekliyor.

Capcom oyunlarından ise Devil May Cry, Resident Evil 6, Lost Planet 3 ve Dead Rising 2 gibi popüler aksiyon oyunları 22 Ocak tarihine kadar %75’e varan indirimlerle Playstore’da olacak.

Türkiye’nin en büyük dijital oyun platformu Playstore, sunduğu uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla, oyunseverlerin popüler oyunlara kolayca ulaşabilmesini sağlıyor. TTNET’li oyunseverler, 12 aya varan taksit seçeneklerinden de yararlanabiliyor.

Playstore’daki yeni oyunları ve kampanyaları kaçırmamak için Playstore’un resmi Facebook ve Twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.

PlaystoreHaftasonuKampanyaları_17Ocak

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!