-->
Oyun Tasarımcılarının Kalbi 48 Saat Boyunca Burada Atacak

Dünyanın en büyük bilgisayar oyunu tasarım etkinliği ‘Global Game Jam’, 24-26 Ocak tarihleri arasında tüm dünyayla aynı anda Özyeğin Üniversitesi kampüsünde gerçekleşecek. Verilen temaya göre bilgisayar oyunu tasarlama esasına dayalı bir etkinlik olan Global Game Jam’in İstanbul Anadolu Yakası ayağı, Özyeğin Üniversitesi Teknoloji ve Robotik Kulübü tarafından organize ediliyor. Her yıl Ocak ayında gerçekleştirilen ve […]

21.01.2014 | ulasufuk

Dünyanın en büyük bilgisayar oyunu tasarım etkinliği ‘Global Game Jam’, 24-26 Ocak tarihleri arasında tüm dünyayla aynı anda Özyeğin Üniversitesi kampüsünde gerçekleşecek. Verilen temaya göre bilgisayar oyunu tasarlama esasına dayalı bir etkinlik olan Global Game Jam’in İstanbul Anadolu Yakası ayağı, Özyeğin Üniversitesi Teknoloji ve Robotik Kulübü tarafından organize ediliyor.

Her yıl Ocak ayında gerçekleştirilen ve tüm dünyayla aynı anda, 48 saat içinde hiç uyumadan bilgisayar oyunu tasarlama esasına dayalı Global Game Jam’in Türkiye-İstanbul Anadolu Yakası ayağı, Özyeğin Üniversitesi Teknoloji ve Robotik Kulübü’nün liderliğinde, üniversitenin Çekmeköy Kampüsü’nde gerçekleşecek.

Tüm dünyada profesyonel oyun geliştiricileri, üniversite öğrencileri ve bilgisayar programlamaya meraklı binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte katılımcılar

Özyeğin Üniversitesi kampüsünde 48 saat boyunca hiç uyumadan bilgisayar oyunu tasarlayacaklar.

72 ülkede 450’nin üzerinde farklı noktada 10.000’nin üzerinde katılımcıyla aynı anda gerçekleşecek etkinlik kapsamında Özyeğin Üniversitesi kampüsünde geliştirilecek oyunlar, deneyimli jüri üyelerinin geri bildirimlerinden faydalanma şansı elde edecekler. Etkinlik kapsamında Özyeğin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Tanju Erdem, Multiplayer Genel Yayın Yönetmeni Murat Sönmez ve Bölüm Sonu Canavarı Genel Yayın Yönetmeni Ersin Kılıç katılımcıların geliştirdikleri oyunları değerlendirecekler.

Organizasyon hakkında daha fazla bilgi için http://ggjxozu.org/ adresi ziyaret edebilir.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.