-->
Oyun Dünyasının İlk Almanağı ‘Logitech Gamer’s Almanak 2013’

Logitech Gamer’s Almanak 2013 İle Hem Bilgilerinizi Tazeleyin, Hem de Yarışın Oyunseverlerin en beğendiği aksesuar markası Logitech G, ‘Gamer’s Almanak 2013 uygulaması’ ile oyun dünyasının en önemli olaylarını kronolojik olarak görme fırsatı sunarken, aynı zamanda da bilgilerinizi test etme imkanı sunuyor. Oyun dünyasının ilk almanağı olma özelliği taşıyan uygulama, Ocak 2013- Aralık 2013 arasındaki tüm önemli […]

15.01.2014 | ulasufuk

Logitech Gamer’s Almanak 2013 İle Hem Bilgilerinizi Tazeleyin, Hem de Yarışın
Oyunseverlerin en beğendiği aksesuar markası Logitech G, ‘Gamer’s Almanak 2013 uygulaması’ ile oyun dünyasının en önemli olaylarını kronolojik olarak görme fırsatı sunarken, aynı zamanda da bilgilerinizi test etme imkanı sunuyor.

Oyun dünyasının ilk almanağı olma özelliği taşıyan uygulama, Ocak 2013- Aralık 2013 arasındaki tüm önemli gelişmeleri sıralarken, ödül sorularıyla da oyun tutkunlarını sevindiriyor.

Türkiye’nin her yerinden 6 Ocak-  6 Şubat  tarihleri arasında www.gamersalmanak2013.com internet adresine Facebook kullanıcı bilgileriyle ücretsiz giriş yaparak uygulama formunu dolduran ve ödül sorularının tamamını doğru olarak yanıtlayanlar, jürinin karşısına çıkma şansı kazanacaklar. ‘Bir oyunun kahramanı olsaydın, hangisi olurdun, neden?’ sorusuna en yaratıcı yanıtı veren 65 kişi  klavyeden mouse’a, kulaklıktan gamepad’e birbirinden şık ve kullanışlı Logitech G oyun aksesuarının sahibi olacak.

 

Logitech Gamers Almanak _post

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!