-->
League of Legends Kış Mevsimi Finalleri, Lisanslı Oyunculardan Oluşan Türkiye’nin İlk Resmi eSpor Turnuvası Olacak!

League of Legends Kış Mevsimi Finallerine katılacak takımların hepsi, lisanslı profesyonel oyunculardan oluşuyor. Kış Mevsimi Finalleri bu özelliğiyle Türkiye’de bir ilk olacak. 1-2 Şubat tarihlerinde Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek olan League of Legends 2014 Sezonu Kış Mevsimi Finalleri; Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürülüğü tarafından resmi sporcu lisanslı verilen oyuncuların yarıştığı bir turnuva olarak, […]

17.01.2014 | ulasufuk

League of Legends Kış Mevsimi Finallerine katılacak takımların hepsi, lisanslı profesyonel oyunculardan oluşuyor. Kış Mevsimi Finalleri bu özelliğiyle Türkiye’de bir ilk olacak.

1-2 Şubat tarihlerinde Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek olan League of Legends 2014 Sezonu Kış Mevsimi Finalleri; Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürülüğü tarafından resmi sporcu lisanslı verilen oyuncuların yarıştığı bir turnuva olarak, Türkiye’de bir ilke ev sahipliği yapacak. Dünya üzerinde birçok ülkede olduğu gibi, artık Türkiye’deki eSpor oyuncuları da ülkelerini dünya arenasında resmi olarak temsil edebilecekler. Alınan resmi lisanslar ile artık Türkiye’deki eSpor takımlarında yer alan oyuncuların, milli sporcu olma yolunda önleri açılmış oldu. Ülkemizde hızla yaygınlaşan Dijital Oyunlar, bu gelişmeyle birlikte bir spor dalı olarak tanınabilecek.

Kıyasıya rekabete ve mücadeleye sahne olacak olan Kış Mevsimi Finalleri, 1-2 Şubat tarihlerinde Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!