-->
Castlevania: Lords of Shadow: Ultimate Edition Pc İnceleme

Karakter tasarımları konusunda iyi bir işçilikle imza atmış Konami. Ana karakter ve boss tasarımları kesinlikle muhteşem. Gabriel eşini kaybetmenin verdiği acı yüzünden sürekli üzgün bir yüze sahip. Gülümseme adına en ufak bir nota yakalayamıyorsunuz, gözleri her daim buğulu. Ancak söz konusu düşmanlarla çatışmak olduğunda en az Kratos kadar atletik davranabiliyor.;Brotherhood of Light şövalyelerinin ortak zırhına […]

29.01.2014 | ulasufuk

Karakter tasarımları konusunda iyi bir işçilikle imza atmış Konami. Ana karakter ve boss tasarımları kesinlikle muhteşem. Gabriel eşini kaybetmenin verdiği acı yüzünden sürekli üzgün bir yüze sahip. Gülümseme adına en ufak bir nota yakalayamıyorsunuz, gözleri her daim buğulu. Ancak söz konusu düşmanlarla çatışmak olduğunda en az Kratos kadar atletik davranabiliyor.;Brotherhood of Light şövalyelerinin ortak zırhına sahip kahramanımız; göz alan bir kırmızının altında demirden zırhı ve dizlerine kadar yükselen sivri hatlara sahip çizmesiyle oldukça sert gözüküyor. Oyunda ilerledikçe bu zırhın ufak değişikliklere uğradığını da göreceksiniz. Gabriel macerasında ilerledikçe gelişen ve güçlenen bir karakter. Bu değişimler de güçlerine olduğu kadar zırhına da yansıyor. Sol eline demirden bir pençe geliyor, çizmeleri gelişip daha parlak bir görüntüye kavuşuyor.
 
castlevania-lords-of-shadow-pc-inceleme4
 
Oyunda bizi 16-18 saatlik bir oynanış süresi bizleri bekliyor. Bu süre zarfı boyunca âdete aksiyona doyuyoruz. Castlevania: Lords of Shadow: Ultimate Edition birçok önemli yenilik de sunuyor.

Ultimate Edition orijinal oyuna ek olarak eklenti içeriği Reverie ve Resurrection’ı da içinde barındırıyor. Ayrıca 1080p HD grafikler kullanan oyun önerilen bilgisayar konfigürasyonunda sabit 60 fps ile çalışıyor, Yapımcılar Lords of Shadow’u PC’ye gerçekten çok iyi aktarmış… Oyuncular kendilerini yepyeni bir Lords of Shadow hikayesinin içinde bulacaklar, klasik karakterlerle karşılaşacak ve yan hikayeleri de öğrenecekler. Çok işlevli silahınız Savaş Hacı sayesinde engelleri aşacak ve platform yeteneklerinizi göstereceksiniz. Boşluklardan karşıya sallanacak, dik duvarlara tırmanacak, iple yamaçlardan aşağı inecek, engelleri yakalayıp yoldan çekebileceksiniz.
 
castlevania-lords-of-shadow-pc-inceleme3
 
Korkutucu büyüklükteki dev düşmanlarla karşılaşacak, ilerlemek için özel saldırılara ve hıza ihtiyaç duyacaksınız. Gotik harabeleri, karanlık kaleleri, kurak ormanları ve donmuş toprakları gezeceksiniz. Gabriel’e yolculuğunda yardımcı olacak eşyaları saklayan gizli yerler ve rotalarla dolu devasa bir dünyayı keşfedeceksiniz. Sonuç olarak Castlevania: Lords of Shadow: Ultimate Edition sahip olduğu yenilikçi ve geliştirici özellikler sayesinde oldukça başarılı bir geliştirme paketi olmayı başarmış. En başta belirttiğim gibi peki sonuç ne mi oldu? Kesinlikle mükemmel



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!