-->
Assassin’s Creed Liberation HD İnceleme

Assassin Kostümü Karakterimizin orjinal halidir. Tüm silahlar tamamen kullanılabilir. Savaş yeteneği en yüksek bunda kullanılır. Ayrıca ‘chain kill’ mekaniğinden de yararlanıyorsunuz. Chain kill sayesinde, birden fazla düşmanınızı işaretleyerek tek seferde ortadan kaldırabiliyorsunuz. Oyunun yapay zekâsından bahsetmek gerekirse Assassin’s Creed Liberation maalesef bu konuda da sınıfı geçemiyor. Düşmanlarınızın yapay zekâsı olan bitene verdiği tepkiler. Çevre ile […]

30.01.2014 | ulasufuk

Assassin Kostümü Karakterimizin orjinal halidir. Tüm silahlar tamamen kullanılabilir. Savaş yeteneği en yüksek bunda kullanılır. Ayrıca ‘chain kill’ mekaniğinden de yararlanıyorsunuz. Chain kill sayesinde, birden fazla düşmanınızı işaretleyerek tek seferde ortadan kaldırabiliyorsunuz.

Oyunun yapay zekâsından bahsetmek gerekirse Assassin’s Creed Liberation maalesef bu konuda da sınıfı geçemiyor. Düşmanlarınızın yapay zekâsı olan bitene verdiği tepkiler. Çevre ile etkileşiminin zayıflığı, dövüş sistemindeki basitlik düşmanlarını üzerine sıra ile saldırması oynanabilirliği basit kılan unsurlardan bazıları.
 
assassin's-creed-liberation-hd-inceleme2
 
Oyunun grafiklerine gelecek olursak görsel olarak serinin diğer oyunlarıyla çok büyük farklılık göstermiyor. Asssassin’s Creed III ile aynı oyun motoru kullanıyor. Kaplama kaliteleri ve özellikle karakterlerin modelleri yeterince tatminkâr diyebiliriz.

Grafik ve oynanış ile ilgili bu kadar bahsettikten sonra sıra geldi ses ve müziklere. AC serisinde özellikle AC 3 oyunuyla birlikte gayet başarılı müzikler ortaya çıkmıştı. Assassin’s Creed Liberation de en az onlar kadar iyi, dikkat çeken ve dinlenesi parçalar var.
 
assassin's-creed-liberation-hd-inceleme3
 
Ps vita versiyonundaki ciddi oynanış hataların düzeltilmesi. Grafiklerdeki ciddi gelişim anti-aliasing sorunu olmayışı Assassin’s Creed Liberation bu konuda sınıfı geçiriyor.

Gelelim oyun ile ilgili genel değerlendirmeye. Oyunun gerek konusu, gerekse oynanışı bakımından çokta güzel olduğunu söylemek mümkün değil. Her zamanki, alışılagelmiş bir Assassin’s Creed oyunundan farkı yok. Fakat oyunsuz geçen şu günlerde Assassin’s Creed Liberation’ın serinin hayranlarını memnun edecek bir oyun olduğunu söylememiz mümkün.
  



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!