-->
2K ve Turtle Rock Studios, Evolve’u Duyurdu

Left 4 Dead’in yaratıcılarının yeni shooter oyunu çokluoyuncu oyunlarında devrim yaratmaya geliyor; oyunla ilgili ilk bilgiler Game Informer dergisinde yayınlandı  #4V1 hash tag’i ile Twitter’daki sohbetlere katılabilirsiniz 2K ve işbirliğine dayalı shooter klasiği Left 4 Dead’in yaratıcısı Turtle Rock Studios bugün yepyeni çokluoyuncu shooter deneyimi Evolve’u resmi olarak duyurdular. İlk olarak Game Informer dergisinin Şubat […]

14.01.2014 | ulasufuk

Left 4 Dead’in yaratıcılarının yeni shooter oyunu çokluoyuncu oyunlarında devrim yaratmaya geliyor; oyunla ilgili ilk bilgiler Game Informer dergisinde yayınlandı

 #4V1 hash tag’i ile Twitter’daki sohbetlere katılabilirsiniz

2K ve işbirliğine dayalı shooter klasiği Left 4 Dead’in yaratıcısı Turtle Rock Studios bugün yepyeni çokluoyuncu shooter deneyimi Evolve’u resmi olarak duyurdular. İlk olarak Game Informer dergisinin Şubat sayısının kapağında özel olarak duyurulan Evolve bu sonbaharda Microsoft oyun ve eğlence sistemi Xbox One, PlayStation®4 bilgisayar eğlence sistemi ve Windows PC için piyasaya çıkacak.

Evolve oyuncu kontrolündeki tek bir yaratığa karşı mücadele verecek dört avcıdan oluşan takım ile işbirliği ve rekabete dayalı çokluoyuncu deneyimlerini ustaca birleştirecek. Uzak gelecekteki bir uzaylı gezegeninde geçen oyunda oyuncular avlarını adrenalin dolu 4’e 1 maçlarda haklamaya çalışacaklar. Evolve’un sunduğu benzersiz oyun deneyiminde oyuncular dört avcıdan biri olarak oynarken birinci şahıs kamerasından shooter deneyimi yaşayacak, yaratığı kontrol ederken ise üçüncü şahıs perspektifinde olacaklar. Game Informer Evolve’un duyurusunu yapmanın yanı sıra oyundaki ilk yaratık olan Goliath ve her biri kendine has sınıf ve yeteneklere sahip dört avcıdan oluşan ilk ekip hakkında da bilgiler verdi.

“Felsefemiz başka hiçbir yerde bulamayacağımız, inanılmaz eğlenceli oyun deneyimleri yaratmak,” diyor Turtle Rock Studios kurucu ortaklarından, tasarım direktörü Chris Ashton. “Evolve’daki gruba karşı mücadele eden yalnız kurt teması şimdiye kadar gördüğümüz en heyecanlı çokluoyuncu maçlarından bazılarına şahit olmamızı sağladı.”

Evolve nesle damgasını vuracak bir çokluoyuncu deneyimi olacak,” diyor 2K başkanı Christoph Hartmann. “2K, yeni nesil sistemlerdeki ilk fikri mülkümüz olan Evolve ile son derece eğlenceli, elinizden bırakamayacağınız bir deneyim sunmak için Turtle Rock Studios ile birlikte çalışıyor.”

Evolve 2014 sonbaharında Xbox One, PlayStation®4 sistemi ve PC için piyasada olacak. Evolve henüz PEGI tarafından derecelendirilmedi.



Popüler Haberler


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


MediaMarkt, tüketicilerin akıllı telefonlara kolaylıkla ulaşabilmesi için İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Mersin ve Kayseri’de bulunan seçili mağazalarında Akıllı Telefon Kiralama hizmeti veriyor.


Azeroth’un Savaşçıları, Ejderha Adaları’nda ve adaların altında gizlenmiş birçok tehdidi alt etti.