-->
WRC 4: FIA World Rally Championship’te Türkiye’yi Murat Bostancı Temsil Ediyor

WRC 4: FIA World Rally Championship Oyunu’nda Castrol Ford Team Türkiye’yi Murat Bostancı Temsil Ediyor Gerçeğini ayırt etmeyen animasyon grafikleriyle tüm dünyada ilgi odağı olan WRC 4: FIA World Rally Championship oyununun 2013 ralli sezonunda Castrol Ford Team Türkiye’nin başarılı pilotu Murat Bostancı da Ford Fiesta S2000 model aracıyla yer aldı.  2013 yılında Castrol Ford […]

19.12.2013 | ulasufuk

WRC 4: FIA World Rally Championship Oyunu’nda Castrol Ford Team Türkiye’yi Murat Bostancı Temsil Ediyor

Gerçeğini ayırt etmeyen animasyon grafikleriyle tüm dünyada ilgi odağı olan WRC 4: FIA World Rally Championship oyununun 2013 ralli sezonunda Castrol Ford Team Türkiye’nin başarılı pilotu Murat Bostancı da Ford Fiesta S2000 model aracıyla yer aldı. 

2013 yılında Castrol Ford Team Türkiye olarak resmi kaydı yaptırılan yarış aracı, yıl içerisinde kullanılan gerçek görüntüleriyle oyunda yer aldı. Aracın üzerinde bulunan Türk bayrağından logolara kadar tüm detaylarıyla oyunda yer alan aracı, oyun esnasında pilot seçenekleri içerisinde yer alan Murat Bostancı’yı seçerek kullanabilmek mümkün.

Sony Playstation başta olmak üzere Microsoft X-box ve PC’lerde oynanabilen WRC 4’ün tüm dünyada 500 bin adet satılması bekleniyor. Oyun üreticilerinin verdiği bilgiye göre oyunun bu halde 2 milyondan fazla hanede oynanması da beklenmektedir.

2013 yılı Türkiye Ralli Şampiyonası’nı birinci olarak tamamlayan Ford Castrol Team Türkiye, gerçek parkurlardaki başarısını WRC 4 ile sanal dünyaya da taşıyor ve ralli tutkunu olan gençlerin heyecanına sanal gerçeklikte eşlik ediyor.

 



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz