-->
Sony Eğlenceyi Samsun’a Taşıyor

Samsun, en yeni Sony ürünlerinin denenebileceği, PlayStation turnuvası ile heyecanın yükseleceği, eğlenceli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Sony Eurasia ile 1993 yılından beri Sony Center faaliyetlerini yürüten Uğurlu Ev Aletleri LDT. ŞTİ  tarafından düzenlenecek ‘Sony Şehrinde’etkinliğine fotoğrafçı ve belgeselci Coşkun Aral da bir söyleşi ile katılacak. Tüm Samsun halkının davetli olduğu, katılımın ücretsiz olduğu etkinliğe katılanları cazip kampanya […]

12.12.2013 | ulasufuk

Samsun, en yeni Sony ürünlerinin denenebileceği, PlayStation turnuvası ile heyecanın yükseleceği, eğlenceli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Sony Eurasia ile 1993 yılından beri Sony Center faaliyetlerini yürüten Uğurlu Ev Aletleri LDT. ŞTİ  tarafından düzenlenecek ‘Sony Şehrinde’etkinliğine fotoğrafçı ve belgeselci Coşkun Aral da bir söyleşi ile katılacak. Tüm Samsun halkının davetli olduğu, katılımın ücretsiz olduğu etkinliğe katılanları cazip kampanya fırsatları ve sürpriz hediyeler de bekliyor…

Sony Eurasia, en yeni Sony ürünlerinin dileyen herkesin deneyebileceği, renkli ve eğlenceli bir etkinlikle Samsun halkıyla buluşuyor.

Sony Şehirde isimli etkinlikte, heyecanın yükseleceği PlayStation turnuvasına katılmak ve ünlü fotoğrafçı, belgeselci Coşkun Aral söyleşisini dinlemek mümkün olacak.

Sony’nin avantajlı kampanyalarından yararlanmak için cazip fırsatların sunulacağı etkinlikte katılımcıları ayrıca sürpriz hediyeler de bekliyor.

Sony Şehrinde etkinliği

Yer:              Anemon Hotel

Adres:         Yeni Mahalle Çarşamba Cad. No: 52 Canik, Samsun

Tarih:          15 Aralık 2013, Pazar

Saat:            12.00- 22.00

Not:              Etkinlik halka açık ve ücretsizdir.

 

 

1- Flyer_Front



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!