-->
Playstore’dan %75’e Varan İndirimlerle Yılbaşı Kampanyası

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, oyunseverlere yılbaşı kampanyası sürprizi yapıyor. Battlefield 4’ten FIFA 14’e, Football Manager 2014’ten NBA 2K14’e bu yıl fenomen haline gelen 20’den fazla farklı oyunda, farklı günlerde %75’e varan indirimler oyunseverler ile buluşacak. TTNET’in dijital oyun platformu Playstore yeni yılı çarpıcı indirimlerle karşılıyor. Oyunseverler 2 Ocak 2014 […]

24.12.2013 | ulasufuk

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, oyunseverlere yılbaşı kampanyası sürprizi yapıyor. Battlefield 4’ten FIFA 14’e, Football Manager 2014’ten NBA 2K14’e bu yıl fenomen haline gelen 20’den fazla farklı oyunda, farklı günlerde %75’e varan indirimler oyunseverler ile buluşacak.

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore yeni yılı çarpıcı indirimlerle karşılıyor. Oyunseverler 2 Ocak 2014 tarihine kadar sürecek kampanya kapsamında, 20’den fazla farklı oyunda, farklı günlerde % 75’e varan indirimlerden yararlanabilecek.

Playstore yılbaşı kampanyasında bu yıl oyun dünyasına damgasını vuran oyunlar yer alıyor. Kampanyada “Battlefield 4”, “FIFA 14”, “Football Manager 2014” ve “NBA 2K14” gibi büyük başarı kazanmış oyunların yanı sıra “NFS Rivals”, “Grand Theft Auto 4”, “GTA San Andreas”, “GTA 3”, “GTA Vice City”, “L. A. Noire”, “Max Payne 3” ve “Spec Ops The Line”oyunları öne çıkıyor.

Oyunseverler, muhteşem indirimlerin uygulandığı bu oyunları ve kampanyaya eklenecek diğer oyunları aşağıdaki adresi ziyeret ederek görebilirler:

http://www.playstore.com/#!/kampanya/2013_yilbasi

Playstore’daki yeni oyunları ve kampanyaları kaçırmamak için Playstore’un resmi Facebook ve Twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.