-->
“Playstore Yılın Oyunları” Anketi Başlıyor TTNET Yılın En İyi Oyunlarını Seçecek

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, Merlin’in Kazanı sitesi ile birlikte “Playstore Yılın Oyunları” anketini düzenliyor. Türkiye’de sayıları milyonları bulan oyun tutkunlarının buluşacağı anket, Türk oyuncuların zevklerini ve tercihlerini ortaya çıkaracak. Ankete katılacak oyunseverler, Playstore’un sağlayacağı özel indirimlerden faydalanabilecek ve çeşitli hediyeler de kazanabilecekler. TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, oyun dünyasının […]

20.12.2013 | ulasufuk

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, Merlin’in Kazanı sitesi ile birlikte “Playstore Yılın Oyunları” anketini düzenliyor. Türkiye’de sayıları milyonları bulan oyun tutkunlarının buluşacağı anket, Türk oyuncuların zevklerini ve tercihlerini ortaya çıkaracak. Ankete katılacak oyunseverler, Playstore’un sağlayacağı özel indirimlerden faydalanabilecek ve çeşitli hediyeler de kazanabilecekler.

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, oyun dünyasının en önemli sitelerinden Merlin’in Kazanı ile birlikte “Playstore Yılın Oyunları” anketini düzenliyor. “Playstore Yılın Oyunları” oylaması ile Türk oyuncuların 2013 yılında en çok tercih ettikleri oyunlar ortaya çıkacak.

Merlin’in Kazanı sitesinin geleneksel olarak yaptığı en iyi oyunları belirleyen anket, bu yıl Playstore’un sponsorluğuyla gerçekleşiyor. Türkiye’de sayıları milyonlara ulaşan oyun tutkunları, sektöre yön verecek bu oylamada buluşacak. Playstore sponsorluğuyla, bu yıl oyuncular fikirlerini belirtirken bir yandan da özel indirimler ve hediyelerle arşivlerini geliştirebilecekler.

Türkiye’deki oyuncu potansiyelini gösterecek ve oyuncuların seslerini duyuracak olan anket, 20 Aralık’ta  saat 20.12’de başlayacak. Toplamda 21 kategoriden oluşan “Playstore Yılın Oyunları” listesinde 100’ü aşkın seçenek katılımcıları bekliyor olacak. Oyunseverler oylamaya, Facebook.com/merlininkazanitr ve merlininkazani.com/yilinoyunlari adreslerinden katılabilecekler.

“Playstore Yılın Oyunları” anketini Twitter üzerinden de takip etmek mümkün olacak. Oyunseverler “#benimoyunum” hashtag’i ile görüşlerini belirtebilecekler.

“Playstore Yılın Oyunları” anketi, heyecan dolu bir oylama süreci ile Türk oyun dünyasının nabzını tutacak.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!