-->
Playstore büyük indirimlerine devam ediyor

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, oyunseverler tarafından merakla beklenen kampanyalarına devam ediyor. Aralarında “BioShock” serisi ile “Borderlands” oyunlarının da yer aldığı toplam 10 oyun, %75’e varan indirimlerle oyunseverleri bekliyor. TTNET’in dijital oyun platformu Playstore bu hafta sonuna da büyük indirimlerle giriyor. Oyunseverler, sunulan özel kampanya sayesinde toplam 10 oyunu, %75’e […]

06.12.2013 | ulasufuk

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, oyunseverler tarafından merakla beklenen kampanyalarına devam ediyor. Aralarında “BioShock” serisi ile “Borderlands” oyunlarının da yer aldığı toplam 10 oyun, %75’e varan indirimlerle oyunseverleri bekliyor.

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore bu hafta sonuna da büyük indirimlerle giriyor. Oyunseverler, sunulan özel kampanya sayesinde toplam 10 oyunu, %75’e varan indirimlerle satın alabilecekler.

Bu haftanın kampanya listesinde, oyun dünyasını etkileyen efsanevi Bioshock serisi ile Pandora gezegeninde geçen macera dolu hikâyesi ve grafikleriyle hayran bırakan “Borderlands” oyunları dikkat çekiyor.

Oyunseverler bu özel kampanyadan yararlanarak; “Borderlands”, “Borderlands GOTY”, “Borderlands 2”, “Borderlands 2 GOTY”, “BioShock”, “BioShock 2”, “BioShock Infinite”, “Spec Ops: The Line”, “XCOM: Enemy Unknown” ve “The Bureau: XCOM Declassified” oyunlarını %75’e varan indirimlerle, uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla satın alabilecekler. TTNET’li oyunseverler ise 12 aya varan taksit seçeneklerinden faydalanabilecekler.



Popüler Haberler


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.


Rockstar Games tarafından geliştirilen ve büyük bir merakla beklenen Grand Theft Auto VI’nın resmi fragmanı Aralık 2023’te yayınlandı.