-->
PlayStation 4 tanıtım etkinliği canlı yayınlanacak

Sony, tüm dünyadaki oyun tutkunları tarafından heyecanla beklenen PlayStation 4’ün Türkiye’deki tanıtım gecesini canlı yayınlayacak. Geceyi canlı canlı izleyenler arasından bir talihli ise PS4 kazanma şansı elde edecek. PlayStation 4 (PS4) sisteminin 9 Aralık 2013 Pazartesi günü yapılacak tanıtım gecesi www.izlesene.com/ps4elimegecince üzerinden, PS Facebook sayfasından ve belirli oyun mecralarından canlı izlenebilecek. Dünyada olduğu gibi Türkiye’de […]

06.12.2013 | ulasufuk

Sony, tüm dünyadaki oyun tutkunları tarafından heyecanla beklenen PlayStation 4’ün Türkiye’deki tanıtım gecesini canlı yayınlayacak. Geceyi canlı canlı izleyenler arasından bir talihli ise PS4 kazanma şansı elde edecek.

PlayStation 4 (PS4) sisteminin 9 Aralık 2013 Pazartesi günü yapılacak tanıtım gecesi www.izlesene.com/ps4elimegecince üzerinden, PS Facebook sayfasından ve belirli oyun mecralarından canlı izlenebilecek.

Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de heyecanla beklenen PlayStation 4’ün tanıtım etkinliği, 20.15- 23.30 saatleri arasında devam edecek.

PS4™ tanıtımını izleyenleri bir de sürpriz bekliyor. Gece boyunca ekranları başından bu heyecana ortak olan bir talihli, bir adet PS4  kazanma şansına sahip olacak.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!