-->
Nova Worlds Yeni Yıla Bomba Gibi Giriyor!

DAO Games, bünyesinde bulundurduğu 3 farklı oyunuyla yeni yıla hızlı bir giriş yapıyor.  Nova Worlds Ekibi, City of Steam oyuncuları için muhteşem değişiklikler yaptıklarını açıkladı. “Öncelikle sizleri dinledik, geliştirdik ve yeniledik. Her şeyi alt üst ettik ve adeta baştan aşağı yeni bir oyun yarattık. Hayal gücünün sınırlarını zorladık ve sizler için tek bir dakika bile […]

11.12.2013 | ulasufuk

DAO Games, bünyesinde bulundurduğu 3 farklı oyunuyla yeni yıla hızlı bir giriş yapıyor. 

Nova Worlds Ekibi, City of Steam oyuncuları için muhteşem değişiklikler yaptıklarını açıkladı.

“Öncelikle sizleri dinledik, geliştirdik ve yeniledik. Her şeyi alt üst ettik ve adeta baştan aşağı yeni bir oyun yarattık. Hayal gücünün sınırlarını zorladık ve sizler için tek bir dakika bile boş duramayacağınız sınırsız bir dünya oluşturduk. Yeni içeriğimiz ve etkinliklerimiz ile birlikte oyunda hiç bitmeyecek, heyecanınıza heyecan katacak ve ilerlemenize katkı sağlayacak apayrı maceralar ile huzurlarınızda olacağız.”

Değerli Nexus sakinleri, Arkadia yaması sonunda geliyor. Tamamen yeni bir deneyime hazır mısınız?

Gelecek olan güncelleme sebebiyle, sunucular 1 gün kapalı kalacaktır. (11 Aralık Çarşamba 16:00 – 12 Aralık Perşembe 16:00) Sizleri kalıcı olarak memnun etmek amacıyla güncellemelerin kusursuz olduğuna emin olmak adına titizlikle çalıştığımızı bilmenizi isteriz.

Yama hayata geçtikten sonra siz sadık Nexus halkına özel hediyelerimiz olacak. Uzun bakım süresi ve kocaman yeni bir güncellemenin vermiş olduğu mutluluğu, sizlere sunacağımız cömert hediyelerimiz ile daha yoğun yaşayacağız.

Takipte kalın, yakında daha fazla güncelleme ile geri döneceğiz!

http://cos.novaworlds.com/tr/
The Lost Titans

DAO Games’in sevilen MMORPG’lerinden biri olan The Lost Titans’da kış muhteşem olacak. Yenilmez Titanların dünyasında kış hazırlıkları bütün hızıyla devam ediyor. Yeni yıla doğru oyuncuları kış etkinliklerine boğacak olan The Lost Titans, kışa özel boss etkinliklerinin de müjdesini verdi.

http://tlt.novaworlds.com/tr/

Elite Forces’a Kış Geliyor! 

Oyuncuların severek oynadığı Elite Forces, kışa bomba gibi yeniliklerle giriyor. Oyuncular için düzenlenecek olan yeni oyun modları ve eklenecek yeni haritalarla oyuncular, kış döneminde farklı etkinliklerin keyfini sürecek.

Yepyeni haritalara, cilalı üniformalara, alıştığınız ve sevdiğiniz silahların kış versiyonlarına ve sürpriz yeni yıl etkinliklerine hazır mısınız?

http://ef.novaworlds.com/tr/

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.