-->
League of Legends Türkiye Kupası Başlıyor. İlk Durak Karadeniz!

Türkiye Kupası Türkiye’nin yedi farklı bölgesinde oyuncularla buluşacak. Oyuncular bu zorlu mücadeleye girerken Riot çalışanlarıyla tanışma ve zaman geçirme şansını yakalayacak. Ayrıca nakit para ödüllü turnuva beraberinde Türkiye’nin en iyi takımını da belirlemiş olacak. Türkiye’nin ve dünyanın en çok oynanan oyunu League of Legends’ın Türkiye Kupasi elemeleri bu hafta sonu Karadeniz Bölgesi’nden başlayıp devamında her […]

06.12.2013 | ulasufuk

Türkiye Kupası Türkiye’nin yedi farklı bölgesinde oyuncularla buluşacak. Oyuncular bu zorlu mücadeleye girerken Riot çalışanlarıyla tanışma ve zaman geçirme şansını yakalayacak. Ayrıca nakit para ödüllü turnuva beraberinde Türkiye’nin en iyi takımını da belirlemiş olacak.

Türkiye’nin ve dünyanın en çok oynanan oyunu League of Legends’ın Türkiye Kupasi elemeleri bu hafta sonu Karadeniz Bölgesi’nden başlayıp devamında her ay farklı bir bölgede gerçekleştirilerek devam edecek. Bu büyük organizasyon Türkiye’nin dört bir yanında yapılacak ve bölge finalistleri belli olduğunda Türkiye Kupasını kazanmak için İstanbul’da dev bir mücadeleye girecekler.

Karadeniz Bölgesi elemeleri 7-8 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek. Bolu, Düzce, Zonguldak, Karabük (Safranbolu), Bartın, Kastamonu, Sinop, Samsun, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin (Hopa), Bayburt, Gümüşhane, Tokat, Amasya, Çorum, Ordu’da yapılacak elemelerde şehir birincileri 14-15 Aralık’taki bölge finali için Samsun’da karşılaşıcaklar. Bölge finalinden zaferle ayrılan şampiyon, hem 3.000 TL’lik para ödülünün sahibi olacak, hem de masrafları Riot Games Türkiye tarafından karşılanarak İstanbul’daki Türkiye Kupası büyük finaline katılma hakkını kazanacak. Ayrıca bölge 2.’si 2.000 TL, 3.’sü ise 1.000 TL nakit ödül kazanacak.

Türkiye Kupası Büyük Finali öncesi tüm bölge ve illerde yaşanacak mücadele, nefes kesen karşılaşmalara sahne olacak. League of Legends Türkiye Kupası hakkında yeni haberler ve gelişmeler için www.lolespor.com.trwww.leagueoflegends.com ve Riot Games Türkiye sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.