-->
League of Legends 2014 Kış Mevsimi Finali Biletleri Biletix’te

League of Legends Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi Finali 1-2 Şubat tarihlerinde binlerce izleyicinin önünde Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Bu muhteşem turnuvanın biletleri tüm Biletix Gişelerinde ve Biletix internet sayfasında satışta. League of Legends Türkiye 2014 Sezonu, Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek Final ile Kış Mevsimi Şampiyonu’nu belirleyecek. Profesyonel oyuncuların büyük ödüller ve muhteşem bir kupa için […]

18.12.2013 | ulasufuk

League of Legends Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi Finali 1-2 Şubat tarihlerinde binlerce izleyicinin önünde Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Bu muhteşem turnuvanın biletleri tüm Biletix Gişelerinde ve Biletix internet sayfasında satışta.

League of Legends Türkiye 2014 Sezonu, Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek Final ile Kış Mevsimi Şampiyonu’nu belirleyecek. Profesyonel oyuncuların büyük ödüller ve muhteşem bir kupa için mücadele ettiği Şampiyonluk Ligi’nin ilk adımı Kış Mevsimi Finali, binlerce seyircinin de katımlıyla kıyasıya bir mücadeleye sahne olacak. 1-2 Şubat tarihlerinde yapılacak organizasyona, 7 haftalık Kış Mevsimi ligini ilk 6 sırada bitiren takımlar katılacaklar. Takımlar, şampiyonluk ünvanı için, Bostancı Gösteri Merkezi’ni dolduran League of Legends hayranlarına unutulmaz bir haftasonu yaşatacaklar.

Kış Mevsimi Finali 1 Şubat Cumartesi günü saat 09:00’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde başlayacak. Çeyrek Final ve Yarı Final maçlarının yanı sıra sürpriz hediyeler ve bolca eğlence alanda League of Legends hayranlarını bekliyor. 2 Şubat Pazar günü ise 3.’lük maçı, Cosplay yarışması, ödüllü bilgi yarışması ve Final Maçı heyecanı yaşanacak. Organizasyon icin Biletix’lerden bilet alan ve iki gün boyunca etkinliğe katılan League of Legends hayranları, 10 TL değerinde (840 RP’lik, Riot Points) hediylerini etkinlik sonrasında hesaplarına yüklenmiş olarak bulacak. Bu eSpor şölenini kaçırmayın!



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!