-->
Gran Turismo 6’da Yılbaşı Güncellemesi

Red Bull X Challenge Görücüye Çıktı PlayStation®3 için Gran Turismo®6’nın 18 Aralık tarihinde sunulan yeni güncellemesinin detayları açıklandı. Güncellemeye iki yeni Red Bull arabası ve 2013 Formula® Dünya Şampiyonu Sebastian Vettel’i de içine alan Infiniti Red Bull Racing ile gerçekleştirilen yeni bir iş birliği olan Red Bull X Challenge da dahil edilecek. Ücretsiz güncelleme, Gran […]

24.12.2013 | ulasufuk

Red Bull X Challenge Görücüye Çıktı

PlayStation®3 için Gran Turismo®6’nın 18 Aralık tarihinde sunulan yeni güncellemesinin detayları açıklandı. Güncellemeye iki yeni Red Bull arabası ve 2013 Formula® Dünya Şampiyonu Sebastian Vettel’i de içine alan Infiniti Red Bull Racing ile gerçekleştirilen yeni bir iş birliği olan Red Bull X Challenge da dahil edilecek. Ücretsiz güncelleme, Gran Turismo hayranlarına serinin 15. yıldönümünde özel bir hediye olarak sunuluyor.

Kısa süre önce piyasaya sürülen PlayStation®3 için Gran Turismo®6’nın geliştiricisi Polyphony Digital Inc. 18 Aralık tarihinde kullanıcılara sunulan yeni güncellemenin detaylarını açıkladı. Güncellemeye iki yeni Red Bull arabası ve gerçek bir formula arabasını sürme sanatında oyunculara koçluk yapan 2013 Formula® Dünya Şampiyonu Sebastian Vettel’i de içine alan Infiniti Red Bull Racing ile gerçekleştirilen yeni bir iş birliği olan Red Bull X Challenge da dahil edilecek.

Tasarım Red Bull Racing’in efsanevi Baş Teknik Görevlisi ile birlikte yapıldı!

6 Aralık tarihinde satışa çıkan GT6™’yı satın alanlar da dört yeni Red Bull arabasından ikisini seçme imkanına sahip olacaklar. ‘Red Bull Racing Kart’ ve ‘Red Bull X2014 Junior’ güncelleme yoluyla oyun içinde bayiliklere gelirken Red Bull X2014 ‘Standard’ ve ‘Fan’ arabalarının da sonraki aşamalarda bunlara katılması bekleniyor. Yeni Red Bull X2014 arabalarının tamamı Infiniti Red Bull Racing’in efsanevi Baş Teknik Görevlisi Adrian Newey ile birlikte tasarlandı.

Gran Turismo’nın 15. Yıldönümünde hayranlarına hediye

Ücretsiz güncelleme, Gran Turismo hayranlarına serinin 15. yıldönümünde eşsiz ve heyecan verici bir iş birliğinin eseri olarak Polyphony Digital ve Red Bull tarafından özel bir yılsonu hediyesi olarak sunuluyor. Polyphony Digital Inc. Başkanı Kazunori Yamauchi, Red Bull X Challenge konusunda şunları söyledi: “Bu özel hediyeyi Gran Turismo hayranlarına sağladıkları için Adrian Newey, Sebastian Vettel ve Infiniti Red Bull Racing’e son derece müteşekkiriz. Dünyanın en iyi yarış sürücüsü tarafından, bastırma kuvvetli arabaların nasıl sürüleceğinin öğretilmesi çok özel bir durum ve yeni Red Bull X2014 arabalarının Gran Turismo 6’ya eklenmesi de heyecan verici. Oyunun bu en son güncellemesini başka güncellemeler de takip edecek.”

Sebastian Vettel: “Herkesin oyundan keyif alacağını umuyorum”

Red Bull Racing’den Sebastian Vettel ise “Gran Turismo’yu 12 yaşından bu yana oynuyorum, dolayısıyla oyunda koç olarak şahsen yer almak harika bir duygu. Herkesin oyundan keyif alacağını umuyorum.” şeklinde konuştu.

Diğer iki Red Bull arabası ile birlikte, Red Bull X Challenge’ın ikinci aşaması ise GT6’nın gelecekteki bir güncellemesi ile kullanıma sunulacak. 1.02 Güncellemesi’nde yer alan diğer unsurlar arasında ise şunlar yer alıyor:

  • Ardı ardına oturum açma bonusu

Birbirini takip eden günlerde oturum açarak, tüm puan ödüllerine eklenecek bonusu biriktirip 5. gün sonunda potansiyel olarak %200’e kadar ulaşabiliyorsunuz. Daha fazla puan kazanmak için her gün oturum açmayı ihmal etmeyin.

  • Kariyer Modu’nda kazanılan puanlar artırıldı
  • Sezonluk Etkinlikler için giriş yeterlilikleri azaltıldı

Oyuncuların katılmak için sadece bir Ulusal B lisansına ihtiyaç duyacağı Sezonluk Etkinlikler’de, kısa bir süreliğine, ödül olarak araba veren eşsiz özel etkinlikler de bulunacak. Dolayısıyla bu fırsatı kaçırmamak için de çevrimiçinde oturum açmak gerekiyor.

  • Sezonluk Etkinlikler içinde Bonus Etkinlikler

İki yeni Sezonluk Etkinlik 20 Aralık 2013’ten 17 Ocak 2014’e ve 02 Ocak’tan 30 Ocak 2014’e kadar devam edecek. Tatil döneminde gerçekleşecek bu eşsiz etkinliklerin yanı sıra yeni yılda da özel bonus ödüller olacak.

Yukarıdaki özelliklerle ilgili detaylı bilgi için www.gran-turismo.com üzerindeki çevrimiçi rehbere danışılabilir.

Gran Turismo 6 (Standard Edition), 159 TL’lik fiyat etiketi ile temin edilebiliyor.

Ayrıntılı bilgi için www.scee-press.com adresi ziyaret edilebilir.

Gran Turismo 6 ile uyumlu direksiyon kontrol cihazları:

Guillemot Thrustmaster T500 RS, Logitech Driving Force GT, GT Force Pro, G27 Racing Wheel, G25 Racing Wheel, GT Force RX, GT Force, Driving Force

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.