-->
”Focke-Wulf” Serisi Savaşa Katılıyor

Yeni uçaklar, yeni haritalar ve yeni başarımlar ile World of Warplanes 1.1 güncellemesi huzurlarınızda Wargaming bugün, kısa bir süre önce piyasaya sürdüğü uçak savaşı MMO’su World of Warplanes’in 1.1 güncellemesini duyurdu. Oyuna 14 yeni savaş uçağı, iki savaş meydanı, yeni destansı ve aşamalı (tier-based) başarımları kapsayan önemli yeni içerikler eklendi. World of Warplanes’in Uluslararası Operasyonlar […]

19.12.2013 | ulasufuk

Yeni uçaklar, yeni haritalar ve yeni başarımlar ile World of Warplanes 1.1 güncellemesi huzurlarınızda

Wargaming bugün, kısa bir süre önce piyasaya sürdüğü uçak savaşı MMO’su World of Warplanes’in 1.1 güncellemesini duyurdu. Oyuna 14 yeni savaş uçağı, iki savaş meydanı, yeni destansı ve aşamalı (tier-based) başarımları kapsayan önemli yeni içerikler eklendi.

World of Warplanes’in Uluslararası Operasyonlar Direktörü Vlad Belozerov: ‘’Bu güncelleme, oyuncu deneyimini artırmak ve daha da eğlenceli kılabilmek için uçaklar arasındaki dengeyi biraz daha gerçekçi yapabilmek içindi.’’ dedi ve sözlerine şöyle devam etti:  ‘’Ayrıca, oyuncuların yeni Alman savaş uçakları serisini deneyecek olması da bizi çok heyecanlandırıyor.’’

Alman teknik ağacına eklenen yeni savaş uçağı dalı, genel dengesi, manevra kabiliyeti ve savaş performansı ile bilinen dokuz adet Focke-Wulf avcı uçağı ile takviye edildi. Bu güncelleme ile oyun aynı zamanda Rus Curtiss P-40, M-105, İngiliz Miles M. 20, Amerikan Grumman XF4U-1 ve Alman Messerschmitt Me. 209V adlı 5 yeni 5. kademe premium uçak ile zenginleştirildi.

Yeni güncelleme, Adriyatik ve Kale adındaki iki yeni haritayı, yeni başarımları, gelişmiş ayarların olduğu geniş listeyi, aynı zamanda joystick ve fare kontrollerinde önemli değişiklikleri, fizik ve denge sistemi değişikliklerini ve genel hata düzeltmelerini içeriyor.

1.1 Güncellemesi için Ekran Görüntüleri: 

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoWP/1_1/WoWP_Assets_Game_Update_1_1_Screens.zip

1.1 Güncellemesi için Renderlar: 

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoWP/1_1/WoWP_Assets_Game_Update_1_1_Renders_ENG.zip

Teknoloji Ağacı: 

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoWP/1_1/WoWP_Assets_Game_Update_1_1_Tech_Trees_EU.zip

 

BASIN BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!