-->
“25 Mart’ta Ölümle Yüzleşmek İçin Reaper of Souls”

Diablo® III’ün yeni genişleme paketiyle erdem timsali Crusader’a katılın ve Sanctuary’de kendi yolunuzu çizin 25 Mart’ta dünyanın dört bir yanındaki Windows® ve Mac® oyuncuları ile buluşacak olan Diablo® III: Reaper of Souls™ ile ölümün bizzat kendisine karşı sefere çıkacaksınız. Reaper of Souls’ta Diablo III’ün beş kahramanına —Barbarian, Demon Hunter, Monk, Witch Doctor, ve Wizard—yeni bir […]

20.12.2013 | ulasufuk

Diablo® III’ün yeni genişleme paketiyle erdem timsali Crusader’a katılın ve Sanctuary’de kendi yolunuzu çizin

25 Mart’ta dünyanın dört bir yanındaki Windows® ve Mac® oyuncuları ile buluşacak olan Diablo® III: Reaper of Souls™ ile ölümün bizzat kendisine karşı sefere çıkacaksınız. Reaper of Souls’ta Diablo III’ün beş kahramanına —Barbarian, Demon Hunter, Monk, Witch Doctor, ve Wizard—yeni bir şampiyon daha katılacak: Crusader. Nice savaşlar görmüş zırhıyla tepeden tırnağa kuşanmış olan Crusader, iblisleri def etmek için ilahi öfkesinin gücünü kullanan durdurulamaz bir kuvvet.

Oyuncular yeni bir bölümde, korkutucu araziler boyunca karanlık ve tehlikeli bir yolculuğa çıkacak; efsanevi Westmarch şehrini ziyaret edecek ve cehennemden fırlamış sayısız minyonu kesip biçecekler. Macera, Sanctuary’nin masum insanlarının hayatlarını mahveden, kavranılamaz bir güce sahip bir varlık olan düşmüş Bilgelik Baş Meleği Malthael’le yapılacak zorlu bir karşılaşma ile doruk noktasına ulaşacak.

“Reaper of Souls ile Diablo III’ü karanlık, ölüm kokan kökenlerine geri döndürüyor ve oyunculara oyunu farklı biçimde tecrübe etmenin yeni bir yolunu sunuyoruz,” diyor Blizzard Entertainment CEO’su ve kurucu ortağı Mike Morhaime. “Yeni bir karakter sınıfı, yeni bir bölüm ve rasgele yaratılan tonlarca yeni içeriğe ek olarak oyun dünyasını da açıyor ve oyuncuları oyunu diledikleri gibi keşfetmeleri için özgür bırakıyoruz; oyuncular ister hikayeyi takip edebilecek, isterlerse Sanctuary’deki yollarını kendileri çizecekler.”

Reaper of Souls’un çıkışından önce Diablo III’ün Windows ve Mac versiyonları için sunulacak olan güncelleme ile oyunun ganimet sistemi baştan aşağı yenilenecek, maksimum level karakterler için Paragon gelişim sistemi daha da genişletilecek ve Klan ve Topluluklar için yeni sosyal araçlar eklenecek. Reaper of Souls 25 Mart’ta çıktığında ise genişleme paketini satın alan Diablo III oyuncuları için oyunu baştan aşağı değiştiren yeni özellikler ve yüksek tekrarlanabilirliğe sahip yeni içerikler de eklenecek. Bu yeniliklerden bazıları şunlar:

Act V: Oyuncuları ölümün bizzat kendisiyle yüzleşmeye götüren, karanlık ve korkutucu bir bölüm.

Crusader: Yeni oynanabilir kahraman – adeta insan kılığında bir savaş makinesi

Yeni Level Sınırı – 70: Oyuncular yepyeni güçler kazandıracak güçlü yeni büyüler ve yetenekler

Macera Modu: Oyunculara diledikleri yere gitme ve istediklerini öldürme özgürlüğü veren yeni oyun modu

Bounty: Oyuncuları Sanctuary’de yapacakları yeni görevler veren ve ödüllendiren yeni sistem

Nephalem Rift: Sınırsız tekrarlanabilirlik ve tonlarca ganimet sunan, tamamen rasgele yaratılan zindanlar

Mystic: Kahramanlara eşyalarını kişiselleştirme seçenekleri sunan, güçlü bir zanaatkar

Tüm bu yeni içerik oyuncuların Reaper of Souls Standard Versiyon (hem kutulu, hem de dijital olarak sunulacak) ile birlikte gelecek.

Reaper of Souls İngilizce’ye ek olarak Latin Amerika İspanyolcası, Brezilya Portekizcesi, Lehçe, Fransızca, Almanca, Avrupa İspanyolcası, İtalyanca, Rusça, Korece ve geleneksel Çince’ye de çevrilmiş halde gelecek.

Windows ve Mac için Reaper of Souls hakkında daha fazla bilgi almak ve oyunu erkenden satın almak için http://www.diablo3.com/reaper adresini ziyaret edin. PS4 için içinde ödüllü Diablo III ve Reaper of Souls genişleme paketini bulunduran, yeni nesil konsollarda iblis kesme zevkini en üst seviyede yaşatmak için tamamen elden geçirilen Diablo III: Ultimate Evil Edition versiyonu ile ilgili yeni bilgiler için www.diablo3.com adresini ziyaret etmeyi unutmayın.

 



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!