-->
World of Tanks World Cyber Games 2013 Resmi Eğitim Statüsünde

16 Uluslararası Takım ödül ve saygınlık için savaşacak Dünyanın önde gelen ödüllü oyun geliştirici ve yayıncılarından olan Wargaming, 28 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında Çin’in Kunshan kentinde düzenlenecek olan World Cyber Games 2013 etkinliğinde World of Tanks’in yer alacağını açıkladı. Wargaming Uluslararası eSports Direktörü Jonghyuk Baak, ‘’World of Tanks’i dünya çapında fırtınalar yaratan bir eSport etkinliğinde  izlemek […]

28.11.2013 | ulasufuk

16 Uluslararası Takım ödül ve saygınlık için savaşacak

Dünyanın önde gelen ödüllü oyun geliştirici ve yayıncılarından olan Wargaming, 28 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında

Çin’in Kunshan kentinde düzenlenecek olan World Cyber Games 2013 etkinliğinde World of Tanks’in yer alacağını açıkladı.

Wargaming Uluslararası eSports Direktörü Jonghyuk Baak, ‘’World of Tanks’i dünya çapında fırtınalar yaratan bir eSport etkinliğinde  izlemek gerçekten muhteşem olacak’’ dedi ve şöyle ekledi; Bu seneki World Cyber Games’de yer alacak olmamız gerçekten de World of Tanks’ın dünya çapındaki popülerliğini arttırmasının yanında, mevcut rekabetimizi de devam ettirebileceğimizin göstergesi oldu.’’

Dünyadaki en iyi ilk üç tank takımı ödül havuzunda yer alan büyük ödüllere sahip olacak. Birinci gelen takıma 35.000$, ikinci takıma 21.000$ ve üçüncü takıma da 7.000$ değerinde ödül verilecek. Toplamda 16 uluslararası takım Büyük Final’e katılacak ve bu serüven canlı olarak yayınlanacak.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!