-->
Total War: ROME II’nin Kan ve Vahşet DLC’si Çıktı

Total War: ROME II Kan ve Vahşet DLC’si ile antik dünyada savaş alanının korkusunu deneyimlemenin keyfini çıkarın… Kan ve Vahşet, ön cephelerde savaşmanın vahşetini kesilen kafalar, kopan uzuvlar ve kazığa oturtulanlar ile iç organların çıkarıldığı bir gerçekliğe dönüştürüyor. Birçok farklı birim türü arasındaki savaşlarda görebileceğiniz tüyleri ürperten yüzlerce animasyon ile, Total War: Rome II’nin toplu savaşları […]

01.11.2013 | ulasufuk

Total War: ROME II Kan ve Vahşet DLC’si ile antik dünyada savaş alanının korkusunu deneyimlemenin keyfini çıkarın…

Kan ve Vahşet, ön cephelerde savaşmanın vahşetini kesilen kafalar, kopan uzuvlar ve kazığa oturtulanlar ile iç organların çıkarıldığı bir gerçekliğe dönüştürüyor. Birçok farklı birim türü arasındaki savaşlarda görebileceğiniz tüyleri ürperten yüzlerce animasyon ile, Total War: Rome II’nin toplu savaşları bir daha asla eskisi gibi olmayacak.

Shogun 2’ye göre daha gelişmiş bir parçacık sisteminin kullanıldığı Rome II Kan ve Vahşet, daha vahşi ve acımasız görünüyor ve hissettiriyor. Acımasız savaşçılarla yer kanla sırılsıklam olacak ve özel yapım yeni ses efektleri ile her bıçak darbesini, kesiği ve çarpışmayı duyacaksınız…

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!